Určené sú pre hráčov, a to s cenou pod 100 eur. Majú dobrý pomer cena/výkon a páči sa nám hneď niekoľko vecí. Po prvé, hoci sú to slúchadlá pre hráčov, sú nenápadné.

Nepotrebujete žiadne svetlá ani podobné záležitosti. Chcete kvalitu spracovania a odpovedajúce technológie. Výrobca ich navrhol tak, aby boli ľahké a na hlave ste ich mohli nosiť dlhodobo. Netlačia, majú jemnú pamäťovú penu a dobre priľnú na uši. Už samotné nasadenie je istá forma odhlučnenia.

Séria Quantum obsahuje niekoľko modelov, tento je jeden z tých základných, je to akýsi stred. Výrobca zvolil použitie odnímateľného mikrofónu, nie je tu výklopný mechanizmus ako pri modeli Quantum 200. Ten slúžil na jeho vypínanie a zapínanie. Tu sa dá odobrať. Na pripojenie sa používa USB dongle a slúchadlá pracujú na frekvencii 2,4 GHz. Spojenie je spoľahlivé a toto riešenie je navrhnuté pre hráčov. Preto tu nemáte Bluetooth, ale samostatné riešenie.

Slúchadlá sa nabíjajú cez USB-C a môžete ich použiť aj počas nabíjania. Ide iba o nabíjanie a káblové použitie nie je možné. Výnimkou je použitie 3,5 mm audiokábla. Ten v balení nie je. Slúchadlá majú koliesko na ovládanie vlastnej hlasitosti a takisto aj tlačidlo na zapnutie alebo vypnutie mikrofónu.

Celkové možnosti použitia s počítačom alebo hernými konzolami je ďalšia vec, ktorá sa nám páči. Výrobca tieto slúchadlá vymyslel tak, aby ste s nimi mali čo najmenej starostí. Nasadíte na hlavu a používate. Chválime kvalitu hudobnej reprodukcie. Mierne rezervy v stredných tónoch, ktoré možno ani nepostrehnete, si vyladíte ekvalizérom cez aplikáciu JBL QuantumENGINE.

JBL Quantum 350 WirelessZdroj: JBL
JBL Quantum 350 Wireless

Verdikt

JBL Quantum 350 Wireless sú pohodlné, dobre sa používajú, sú bezdrôtové a aj so zameraním pre hráčov sú nenápadné. Cenovka pod 100 eur je tiež niečo nie celkom bežné. A na jedno nabitie vám vydržia 22 hodín. Pri hraní vás naozaj nebudú limitovať.

Cena: 99 €
Zapožičal: www.jbl.sk

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.