Slúchadlá, ktoré sú takmer zadarmo a ešte aj dobre hrajú? Na to sme si pri JBL už akosi zvykli. Toto sú ďalšie in-ear slúchadlá s technológiou JBL Pure Bass. Ako už názov hovorí, budete si vychutnávať silnejšie basy. Nám sa páčili aj spôsobom vyhotovenia.

Je tu plochý kábel, ktorý sa nezamotáva a navyše je dostatočne dlhý. Môžete nosiť smartfón aj vo vrecku nohavíc, nielen vo vrecku bundy. Ako už býva zvykom, dá sa z nich aj telefonovať. Mikrofón s tlačidlom na prijatie hovoru alebo pozastavenie skladby je na kábli z pravej mušle. Slúchadlá sú ľahké a nie sú príliš rozmerné. Šikmé smerovanie silikónového náušníka z nich ale nerobia vhodných kandidátov na ležanie na boku. Pravdepodobne budú aj vás tlačiť.

Zvukovo nás poriadne prekvapili a sú to vynikajúce slúchadlá za ešte lepšiu cenu. Silné a dynamické basy oceníte na rušnej ulici, čím vám hudba zároveň utlmí okolitý ruch. Dobré podanie majú aj stredy a výšky. Hoci je pravda, že na výškach je basové prispôsobenie počuť. Podľa nás nejde o nič dramatické.

Hodnotenie
+ nezamotávajú sa, zosilnené basy, vhodné na telefonovanie
– jemne utlmené výšky

Názov modelu / Technické parametreJBL T110
Typdrôtové
Veľkosť meniča [mm]9
Odhlučnenie od okoliakonštrukciou
Funkcia handsfreeáno
Frekvenčný rozsah [Hz]20 ÷ 20 000
Typ konektoraJ konektor
Hodnotenie
Vlastné odhlučnenie4/5
Odhlučnenie od okolia4/5
Kvalita reprodukcie3/5
Pomer cena / výkon5/5
Cena [EUR s DPH]9,90

Zapožičal: www.jbl.sk
Cena: 9,90 EUR

Tento článok vyšiel aj v tlačenom májovom vydaní TOUCHIT č. 5/2017, ako súčasť testu slúchadiel, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.