Domnienkam je koniec, poznáme oficiálny dátum aj čas dňa „D“, počas ktorého Apple predstaví nové zariadenia pre rok 2019/2020

Apple začal s rozposielaním pozvánok na septembrový „Special Event“ včera a ako je už zvykom, odkaz na pozvánke je opäť záhadou. Ide, samozrejme, o jablko, ktoré je poskladané z viacerých farebných elementov. Žeby odkaz na farby nových iPhonov (tých lacnejších)? Ťažko povedať, ale minimálne dve farby, ktoré má dostať iPhone XR sa tam objavili.

Čo je podstatné: Apple Special Event sa bude konať v utorok – 10. Septembra o 19:00 nášho času a keď pôjde všetko podľa plánu, tak sa môžeme tešiť na zaujímavé 2 hodiny, počas ktorých spoznáme nové jablčné zariadenia. Konferencia sa bude už tradične konať v divadle Steva Jobsa v Apple Parku.

Celý „Apple Special Event“ budeme pozorne sledovať a všetky podstatné novinky nájdete ešte počas večera a noci na našom webe. Jablčnými novinkami a zaujímavosťami budeme zásobovať náš web aj počas nasledujúcich dní, takže nás sledujte a nič podstatné vám neunikne.

Aké zariadenia by mali byť predstavené? Podľa aktuálnych informácií a domnienok by sme sa mali dočkať troch nových iPhonov, Apple Watch Series 5, nového iPadu a možno bude predstavený aj 16“ Macbook Pro. Čo od týchto zariadení očakávať vám prezradíme v inom článku. My sa už teraz nevieme dočkať a veríme, že ste na tom podobne :).

Prečítajte si aj:

iOS 13 + iPad OS (Public Beta): Dojmy z testu / praktické tipy (časť. 2)

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE