Prvé informácie o Redmi K40 sa objavili pred niekoľkými týždňami.

Lu Weibing konečne potvrdil, že séria K40 bude predstavená 25. februára. Príspevok zo sociálnej siete Weibo prezrádza, že Redmi K40 príde s úplne novým dizajnom, bude definovať nové smerovanie značky a ponúkne úplne nový používateľský zážitok.

Tento príspevok síce neprezradil dizajn Redmi K40 ani neukázal jeho špecifikácie, ale skoršie správy už potvrdili, že séria K40 bude dodávaná so Snapdragon 888 SoC, bude obsahovať najdrahšiu plochú obrazovku a bude obsahovať batériu s kapacitou väčšou ako 4 000 mAh. Tieto parametre tak prispejú k najvyššej cene v histórii Redmi smartfónov. Lu Weibing tiež uviedol, že cena série K40 bude začínať na 2 999 CNY, čo je približne 385 eur.

Séria Redmi K40 údajne obsahuje tri modely – štandardný model K40, K40S a K40 Pro. Všetky tri pravdepodobne budú podporovať pripojenie do 5G siete. Verzia Pro by mala prísť so 108 Mpx fotoaparátom.

Keďže predstavenie série Redmi K40 je za viac ako dva týždne, do tej doby sa určite objaví ešte niekoľko informácií o týchto pripravovaných novinkách.

Redmi K40 poster

Zdroj: GSMArena

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Redmi Note 9T: Najlacnejší 5G telefón, ktorý sa oplatí kúpiť

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.