Zaži skvelé prednášky vo virtuálnej realite a nenechaj si ujsť už 4. ročník výnimočného festivalu pre modernú generáciu mladých ľudí. 

Tento rok sa môžeš tešiť na novú verziu festivalu IBM Fest, ktorý sa z klasickej formy podujatia presúva do virtuálnej reality. Vďaka spoločnosti IBM si môžeš pozrieť množstvo inšpiratívnych prednášok a zaujímavých diskusií z pohodlia domova. Pre výnimočnejší zážitok zo sledovania, dokonca organizátori pošlú 150 originálnych VR okuliarov výhercom priamo domov. Program na dvoch stageoch bude možné sledovať aj bez nich. 

IBM Fest

Zdroj: IBM

Čo nás čaká na tohtoročnom IBM FEST 360° Virtual? 

Dozvieme sa odpovede na otázky, ktoré hýbu celým Slovenskom a množstvo z nich momentálne rezonuje aj vo svete. 

  • Ako sa transformovalo školstvo počas korona krízy a aká je budúcnosť vzdelávania? Diskusia s predsedom Bratislavského samosprávneho kraja, Jurajom Drobom a prorektormi bratislavských univerzít.
  • Pozrieme sa aj na oblasť klasického a elektronického športu, ktorý v súčasnej situácii zažíva nevídaný úspech. Karol Cagáň, prezident Slovenskej asociácie elektronických športov a viceprezident európskej federácie Esports Europe sa spoločne porozpráva s Jozefom Libom zo Slovenského olympijského výboru a Marekom Gabonayom z Orange Slovensko, ktorý ako prvý na Slovensku priniesol živý prenos elektronických športov do komerčnej televízie.
  • Ako ovplyvňuje korona kríza naše pracovné prostredie? Na to sa počas IBM Festu pozrieme hneď vo viacerých prednáškach. Zistíme ako si udržať zdravý rozum a sústredenie v našej virtuálnej kancelárii.  
  • Chris Bordáč nám prezradí ako najlepšie začať so stále populárnejším vlogovaním na internete a pozrieme sa aj na novodobé výzvy pre zamestnancov a zamestnávateľov pri práci z domu, ktoré vo svojej prednáške prezradí Michala Baxa. 

IBM Fest 360° virtual ti priblíži aj rôzne druhy obdivuhodných dobrovoľníckych povolaní  o ktorých bude hovoriť Mária Sliacka z Unicef-u. Tieto a mnoho ďalších prednášok a zaujímavých diskusií ťa čakajú už 25. novembra počas IBM Fest 360° Virtual.

Stačí sa zadarmo registrovať na webe ibmfest.sk – https://bit.ly/IBMFest2020T  

Značky: