AVerMedia Live Streamer MIC 133 je výborný kondenzátorový mikrofón s kardioidnou charakteristikou, ktorý môžete použiť s fotoaparátom, kamerou , počítačom a smartfónom. AverMedia už má pritom už skúsenosti s mikrofónmi, ich pôvodné modely mali USB pripojenie. MIC 133 je určený pre streamerov, youtuberov a videoblogerov a vyskúšali sme si ho aj my. A my sme s ním nahradili naše viaceré predchádzajúce mikrofóny. Live Streamer MIC 133 je jednosmerný mikrofón v podobe valca, ktorý má pripojenie na 3,5 mm jack konektor.

Jeho hmotnosť je len 30 gramov a do prenosného vrecka si ho pokojne dáte, ako i do ruksaku. Balenie obsahuje aj držiak na mikrofón, kovový stojan, ochranu proti vetru, dva prepojovacie káble pre fotoaparáty a pre smartfóny (so súčasným pripojením a slúchadlá). Môžete ho použiť s Android aj iOS telefónmi.

My sme ho použili pri tvorbe videí zo smartfónu a konštatujeme, že je to hneď niečo iné ako keď robíte zvuk so zabudovaným mikrofónom.  Výhodná je aj možnosť priameho nasmerovania mikrofónu na vás, keď robíte blogovacie videá.

Cena: 79,20 €

Zapožičal: AverMedia