Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zaujímate sa o budúcnosť IT a chcete získať pohľad od odborníkov na umelú inteligenciu, data science, UX/UI dizajn a ďalšie podobné oblasti? Príďte sa inšpirovať na celodenné podujatie BrainStorm conference of the Future plné prednášok a workshopov, ktoré sa uskutoční 11. októbra na FEI STU v Bratislave. 

Na fakulte elektrotechniky a informatiky STU sa pre vás chystá podujatie BrainStorm conference powered by IBM, na ktorom sa bude spolu s odborníkmi diskutovať o najnovších trendoch vo svete informačných technológií. Zaregistrovaní budú mať jedinečnú možnosť získať cenné poznatky z oblasti analýzy dát, generatívnej AI, dizajnu a ďalších tém prostredníctvom prednášok a workshopov. 

V predchádzajúcom roku získala táto konferencia od účastníkov pozitívne ohlasy. Očakávame, že aj tento rok prinesie rovnakú excelentnú atmosféru a obohacujúce technologické diskusie. Odporúčame všetkým záujemcom, aby sa zúčastnili a veríme, že si zažijete BrainStorm conference v plnej paráde. Nezabudnite si vypočuť prednášku ,,Unlocking the power of Big Data“ s partnermi od IBM, Slido a Orange, ktorá prinesie veľa zaujímavých poznatkov. Rovnako si nenechajte ujsť ostatné prednášky od rečníkov, ako napríklad Renáty Ujháziovej na tému ,,Past, present and future of AI” a Martina Spana, ktorý rozoberie tému generatívnej AI.  

BrainStorm conference powered by IBMZdroj: YGames
BrainStorm conference powered by IBM

Okrem iného budú mať účastníci príležitosť na networking s top firmami, čo môže byť pre nich výhodné pri hľadaní nových príležitostí v rôznych oblastiach IT. 

Podujatie je otvorené pre všetkých záujemcov, a to bezplatne! Stačí sa iba zaregistrovať. 

Všetky podrobnosti o programe a registrácii nájdete na oficiálnej stránke: BrainStorm conference – powered by IBM 

Link na registráciu tu: https://ibm.biz/brainstorm2023 

Link na registráciu na jednotlivé workshopy: https://ibm.biz/brainstorm_workshops 

Pre viac informácií kontaktujte: dominik.hlavacik@unispace.online 

Značky: