Technaxx MusicMan BT-X31 je unikátny karaoke mikrofón, ktorý nájde uplatnenie na každej párty. Zariadenie v sebe obsahuje zabudované 3 W stereo reproduktory, cez ktoré sa prehráva hudba a tiež aj váš spev. K dispozícii sú posuvníky, pomocou ktorých si môžete prispôsobiť hlasitosť reprodukcie spevu a prehrávanej hudby. Tiež si nastavíte efekt ozveny, výšky a basy.

Mikrofón je možné spárovať s mobilným zariadením cez Bluetooth rozhranie, k dispozícii je aj zabudovaný USB port. Doň môžete vložiť USB kľúč s pesničkami vo formáte .mp3 alebo .wav, podporované sú úložiská do 32 GB. Zariadenie tiež obsahuje micro USB port pre potreby nabíjania zabudovanej 2000 mAh batérie a tiež aj pre pripojenie iných zariadení cez 3,5 mm jack. Súčasťou balenia je kábel s micro USB konektorom na jednej strane a 3,5 mm konektorom na druhej.

Technaxx MusicMan BT-X31 považujeme za zábavné zariadenie. Vyhotovenie je pomerne kvalitné a rovnako aj reprodukcia zvuku.

Cena: 37 EUR

Zapožičal: Diskus

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit