Máme tu december, ktorý sa neodmysliteľne spája s Vianocami a adventom.

Už od detstva sme boli zvyknutí otvárať si každý deň okienko na adventnom kalendári, v ktorom nás čakala sladká dobrota. No prečo si neurobiť teraz v dospelosti trochu väčšiu radosť a namiesto čokolády získať niečo hodnotnejšie? Spoločnosť Mobilonline prichádza s vlastným Adventným kalendárom, v ktorom môžete súťažiť o 24 rôznych produktov z nášho e-shopu.

Každý deň na vás bude čakať nová hodnotná cena. Súťažiť sa bude o mobilné telefóny, powerbanky, slúchadlá, smart hodinky a ďalšie zaujímavé produkty. Stačí, ak na našej stránke kliknete na okienko prislúchajúce k danému dňu. Odtiaľ budete presmerovaní na našu facebookovú stránku Mobilonline, kde bude celá súťaž s Adventným kalendárom prebiehať. Následne je potrebné splniť všetky podmienky uvedené v príspevku na Facebooku. Komentovať môžete v daný deň do polnoci.

POZOR! Vyžrebovaný výherca musí kontaktovať nás, nie my jeho. Tým chceme predísť možným podvodom od falošných stránok, ktoré sa budú tváriť ako Mobilonline a budú sa vás snažiť presvedčiť, že ste niečo vyhrali. Určite nikam neklikajte a nezadávajte svoje osobné údaje. Video z losovania výhercu bude vždy zverejnené pod súťažným príspevkom. Ak vo videu objavíte svoje meno, neváhajte a čo najskôr sa nám ozvite do súkromnej správy, aby ste nestratili nárok na výhru.

Mobilonline adventný kalendárZdroj: Mobilonline
Mobilonline adventný kalendár

Ak sa vám nepodarí zvíťaziť, nezúfajte

Nezvíťazili ste, no zaujala vás cena, o ktorú sa súťažilo? Stačí, ak kliknete na otvorené okienko v Adventom kalendári, ktoré vás presmeruje na daný produkt v našom e-shope. Tam si ho môžete pohodlne objednať s doručením domov alebo do ktorejkoľvek z našich viac ako 50 predajní Mobilonline po celom Slovensku. Určite ale nezúfajte a zapojte sa do našej súťaže aj ďalší deň. Ale viete, ako sa hovorí – kto nemá šťastie v hre, má šťastie v láske. 🙂

Hľadáte inšpiráciu na vianočné darčeky?

Nákup vianočných darčekov by ste si rozhodne nemali nechať na poslednú chvíľu. Na našom e-shope Mobilonline nájdete kategóriu s tipmi na vianočné darčeky, ktorými potešíte mužov, ženy, ale aj deti. Elektronika patrí dlhé roky k najobľúbenejším darčekom, ktoré si chceme nájsť pod vianočným stromčekom. Obdarujte svojich blízkych novým mobilným telefónom, tabletom, smart hodinkami, slúchadlami, príslušenstvom na mobilné telefóny alebo rôznymi štýlovými doplnkami. V našej bohatej ponuke nájdete pre každého člena svojej rodiny to pravé.

V prípade, ak sa obávate toho, že by ste sa netrafili do správneho vianočného darčeka, máme pre vás ešte jednu možnosť. Tou je naša novinka darčeková poukážka určená na nákup produktov v e-shope mobilonline.sk, ktorej hodnotu si môžete vybrať vy. Je platná rok od zakúpenia a budete mať istotu, že si obdarovaný človek vyberie presne to, po čom jeho srdce túži. Ide o veľmi praktický a zároveň obľúbený darček, ktorým určite nič nepokazíte.

Nezabudnite, Adventný kalendár štartuje už 1. decembra a bude prebiehať každý deň až do 24. decembra. Držíme palce, aby sa šťastie usmialo aj na vás!

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Mobilonline.