Dacia Jogger je jediným modelom v ponuke značky Dacia s možnosťou dokúpenia balíka Sleep-in, ktorý umožňuje dvom osobám vo vozidle stráviť noc vonku, alebo dokonca celej rodine či skupine priateľov v stane Dacia.

Balík Sleep-in je kompatibilný aj s ostatnými 5- a 7-miestnymi verziami modelu Dacia Jogger, nielen s verziou Extreme.

BalíčekSleep-in je súčasťou súpravy príslušenstva InNature a umožňuje cestujúcim prenocovať, kdekoľvek chcú.

Dacia Jogger
Dacia Jogger

Dacia predstavila najvyšší stupeň výbavy svojich vozidiel Extreme, čím oslovila tých, ktorí hľadajú robustné vozidlá, ktoré im umožnia slobodne cestovať a vyhľadávať dobrodružstvá v prírode. Súprava outdoorovej výbavy ponúkaná vo verziách Extreme môže byť užitočná najmä pre tých, ktorí obľubujú aktívny životný štýl.

Vonkajší dizajn verzie Extreme nenápadne odkazuje na svet otvorených priestorov, zatiaľ čo originálne materiály a inovatívne prvky vozidla môžu byť skvelým riešením napríklad na víkendové alebo dovolenkové výlety.

Pokiaľ ide o interiér, verzia Extreme je okrem iného vybavená novým typom textilného sivého čalúnenia s názvom MicroCloud, ktoré je vysoko odolné voči poveternostným vplyvom a veľmi ľahko sa čistí. Dacia Jogger Extreme je štandardne vybavená systémom Extended Grip, ktorý zabezpečuje optimálne jazdné vlastnosti v každom, aj náročnom teréne. Vozidlo v tejto verzii je vybavené viacerými ozdobnými prvkami v medenohnedej farbe, ktoré boli vytvorené špeciálne pre verziu Extreme, ako aj ozdobnými „topografickými“ motívmi.

Dacia Jogger v každej verzii výbavy znamená aj možnosť dovybavenia vozidla špeciálnym príslušenstvom z radu InNature. Balíček Sleep-in pack, prvá položka z radu príslušenstva InNature, je k dispozícii pre všetky verzie výbavy 5- a 7-miestneho modelu Jogger a umožňuje premeniť interiér vozidla na spálňu v priebehu niekoľkých minút. Okrem toho je možné zakúpiť stan Dacia pre 3 osoby, ktorý je ideálny na výlety s rodinou a priateľmi. Stan Dacia sa pripevní na zadné dvere, čím sa v zadnej časti vozidla vytvorí veľký obytný priestor.

Medzi príslušenstvom si môžete vybrať aj zatemňovacie žalúzie. Keď je roleta batožinového priestoru vytiahnutá, balík Sleep-in zostáva neviditeľný a umožňuje takmer úplnú tmu. Rolety sú dokonale prispôsobené všetkým 8 oknám vozidla a zadným dverám. Ľahko sa montujú a demontujú a sú upevnené v okenných otvoroch. Žalúzie sa môžu používať len vtedy, keď vozidlo stojí.

Balík Sleep-in pozostáva z drevenej skrinky prispôsobenej rozmerom batožinového priestoru vozidla Dacia Jogger, ktorú možno rozložiť za menej ako 2 minúty a vytvoriť z nej veľkú manželskú posteľ s matracom. Výsledkom je veľmi veľký priestor na spanie: Dĺžka lôžka je 190 cm, šírka až 130 cm a vzdialenosť od matraca po strechu 60 cm.

Úplné zloženie lôžka umožňuje vytvoriť v batožinovom priestore vozidla Jogger nákladový priestor s objemom 220 litrov. Časť úložného priestoru úložnej schránky Sleep-in pack možno vyklopiť smerom dozadu a vytvoriť tak stôl, pri ktorom môžete napríklad pohodlne jesť pod krytom otvorených dverí batožinového priestoru vozidla Jogger. Sleep-in pack váži len 50 kg, takže sa dá v prípade potreby ľahko vybrať z auta.

Sleep-in Pack: Camping box + matrac 1 988 €, ďalšie príslušenstvo – stan: 379 € + zatemňovacie rolety: 199 €.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.