Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Preskúmajte ich vizuálnu cestu a môžete vyhrať dovolenku pre dvoch alebo Motorola edge 50 pro/ultra!

Objavte svet, v ktorom je váš telefón viac než len zariadenie – je to plátno, nástroj na vyjadrenie a brána k neobmedzenej kreativite, ktorá vám umožní zachytiť cenné okamihy. 8 fotografov, 8 hlavných miest, nekonečná kreativita. Takto si spoločnosť Motorola predstavovala svoj najnovší projekt, ktorého cieľom je poukázať na možnosti jej najnovšieho produktového radu: motorola edge 50.

Do projektu Umenie vo vašich rukách sa zapojilo 8 fotografov z 8 rôznych krajín Európy, aby predstavili a zachytili krásu svojich hlavných miest prostredníctvom objektívu fotoaparátu poháňaného umelou inteligenciou, ktorý sa nachádza v smartfónoch motorola edge 50 Pro a motorola edge 50 Ultra. Výsledok prináša jedinečný pohľad na miestne umenie, štýl a dizajn mestského prostredia v 8 krajinách: Rumunsku, Bulharsku, Chorvátsku, Maďarsku, Českej republike, Slovensku, Grécku a Srbsku.

Objavte skrytú krásu európskych miest prostredníctvom objektívov smartfónov z radu motorola edge 50

Inšpirovaní pokročilým dizajnom a nádhernými povrchovými úpravami, ktoré dokonale dopĺňajú ich starostlivo upravený svet, sa 8 fotografov z 8 rôznych krajín pripojilo k spoločnosti Motorola v rámci prvého projektu svojho druhu. Jeho cieľom je zachytiť bohatstvo miestneho umenia, štýlu a dizajnu prostredníctvom objektívov pokročilého fotoaparátu poháňaného umelou inteligenciou, ktorý sa nachádza v smartfónoch radu motorola edge 50. Ich spoločné úsilie sa zhromažďuje na interaktívnej platforme hellomotoart.com, kde sú návštevníci pozvaní vydať sa na vizuálnu cestu a sledovať, ako jedinečný štýl každého fotografa ožíva vo fotogalérii, kde sa prémiové funkcie radu motorola edge 50 stretávajú s hlbokou vášňou pre rozprávanie príbehov prostredníctvom objektívu fotoaparátu.

Prvá časť projektu bola práve zverejnená a predstavuje snímky z 8 miest zachytených fotoaparátom motorola edge 50 Pro. V máji bude spustená druhá časť projektu, kde budú môcť používatelia obdivovať krásy 8 hlavných miest zachytených pomocou motorola edge 50 Ultra.

„Ako spoločnosť, ktorá je hlboko oddaná inováciám a kreativite, sme nadšení, že môžeme byť svedkami transformačnej sily radu motorola edge 50 v rukách týchto talentovaných fotografov. Svojím objektívom zachytili nielen krásu svojich hlavných miest, ale ukázali aj neobmedzené možnosti, ktoré naše zariadenia ponúkajú na sebavyjadrenie a rozprávanie príbehov. Sme hrdí na to, že podporujeme ich víziu a zdieľame ich inšpiratívnu prácu so svetom.“ povedal Marek Tóth, obchodný manažér značky Motorola pre Slovensko.

Pestrú umeleckú stránku slovenského hlavného mesta Bratislava zachytáva Peter Kubalák, ktorý je športový a komerčný fotograf, retušér a ideamaker, ktorý žije v Bratislave na Slovensku. Svoju profesionálnu kariéru odštartoval fotografovaním snowboardingu, skateboardu a extrémnych športov, pričom pracoval na lokálnych a globálnych kampaniach pre značky ako adidas, reebok, rossignol, absolut vodka, h&m, billa či lidl. Jeho práce boli publikované v mnohých časopisoch, čo mu umožnilo spolupracovať v Londýne, Paríži či New Yorku a jeho hlboké znalosti v tejto oblasti mu vyniesli vedúcu úlohu v digitalizácii kultúrneho dedičstva aj na Slovensku. Jeho jedinečný kreatívny pohľad zachytený na smartfón Motorola edge 50 pro si teraz môžete pozrieť na hellomotoart.com/sk.

A to nie je všetko! Používatelia, ktorí chcú projekt preskúmať, sa môžu zapojiť aj do regionálnej súťaže hlasovaním za svoj obľúbený fotoalbum. Majú šancu vyhrať pobyt v meste pre 2 osoby, počas ktorého môžu preskúmať svoje obľúbené mesto, a tiež zariadenia motorola edge 50 Pro a motorola edge 50 Ultra alebo nové slúchadlá Moto buds. Viac informácií sa nachádza na hellomotoart.com/sk.

Rad motorola edge 50 prináša UMENIE VO VAŠICH RUKÁCH

Používatelia sú pozvaní, aby objavili jedinečný potenciál nového radu motorola edge 50 a boli svedkami toho, ako dokážu premeniť každodenné chvíle na výnimočné umelecké diela.

S prvým fotoaparátom a displejom smartfónu na svete s overením spoločnosťou PantoneTM, výkonnými funkciami fotoaparátu nabitými vylepšeniami poháňanými AI a elegantným dizajnom prináša skutočne každé zariadenie z radu motorola edge 50 umenie do každodenného života.

V zariadeniach motorola edge 50 Pro a motorola edge 50 Ultra sa harmonický dizajn stretáva s precíznym spracovaním a pozornosť venovaná najmenším detailom zvyšuje zážitok z každodenného používania. Zariadenia motorola edge 50 s prémiovou vegánskou kožou s kovovým rámom a špeciálnou edíciou s perleťovým povrchom, ručne vyrobenou v Taliansku, sú dôkazom sofistikovanosti a štýlu.

Objavte umenie života so smartfónovým radom motorola edge 50. Telefón plný života. Telefón plný umenia. Dizajnový kúsok. Zachytenie sveta nebolo nikdy krajšie. Objavte viac na webovej stránke projektu: http://www.hellomotoart.com/sk.

Značky: