Microsoft Office je základom mnohých domácností a kancelárií, a to z dobrého dôvodu.

Tento softvérový balík je na trhu už tri desaťročia a neustále sa vyvíja, pričom poskytuje jedny z najvýkonnejších dostupných nástrojov na zvýšenie produktivity. Hoci bolo vydaných mnoho klonov, nič nemôže nahradiť balík Office, a hoci je jeho cena vysoká, vďaka špeciálnej akcii spoločnosti Keysfan môžete teraz ušetriť veľa peňazí a získať licencie Microsoft Office a Windows za atraktívnu cenu.

V rámci tejto akcie môžete získať doživotnú licenciu Microsoft Office Professional 2021 len za 25,25€ (pôvodná cena 299 €) a Microsoft Office Professional 2019 len za 23,25€ (pôvodná cena 229€). V súčasnosti, kvôli Office 2021 Home&Business Key pre Mac náklady naďalej rastú, keysfan tiež musel urobiť zodpovedajúcu úpravu cien, pôvodná cena 49,25 € je teraz za cenu 58,99 €, budúca cena sa má určiť, ale šance na úpravu smerom nadol je veľmi malá, takže používanie používateľov systému IOS neváhajte, predčasne kúpiť skoro využívať výhody!

Nákupom v predstihu získate prístup k obľúbeným softvérom, ako sú Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher a Access. Tieto nástroje vám pomôžu pri každodennej práci a umožnia vám vytvárať, organizovať a spolupracovať na dokumentoch.

Kancelárske produkty spoločnosti Keysfan

Aké sú výhody systému Windows 11?

Keysfan zozbieral niektoré z výhod systému Windows 11 a spolu s nami sa dozviete najdôležitejšie informácie o aktualizácii Windows 11 Professional, ktorej cena je len 13,45€.

Ponuka Štart systému Windows 11 je nepochybne veľkou zmenou v porovnaní s dlaždicovými zástupcami aplikácií vo Win10. Ako je znázornené na obrázku, predvolená ponuka „Štart“ sa nachádza uprostred obrazovky počítača, akýsi zmysel pre zrak systému MacOS, vyhľadávanie, zobrazenie úloh a ďalšie aplikácie sa používajú v štýle záložky, ktorá visí nad hlavným panelom. V systéme Win10X je ponuka Štart umiestnená v strede obrazovky pracovnej plochy počítača.

Snap Groups: používatelia môžu integrovať používané aplikácie do skupiny a po integrácii možno tieto okná aplikácií súčasne minimalizovať na panel úloh alebo obnoviť ich pôvodné rozloženie jediným kliknutím.

Lepšie virtuálne plochy: Používatelia teraz môžu vytvárať viacero pracovných plôch a prispôsobovať nastavenia, napríklad tapety a farby motívov, aby oddelili štúdium, prácu a zábavu.

Lepšia odozva na externé monitory: Windows 11 automaticky minimalizuje aplikácie na externých monitoroch na panel úloh, keď je počítač odpojený od externého monitora. Po opätovnom pripojení sa automaticky obnovia.

V porovnaní s Win10 Win11 zjednodušil hlavný panel a centralizoval ho do malej ikony v spodnej časti, čím získal viac miesta na pracovnej ploche.

Zmizlo aj tlačidlo „Cortana“ a jedným zo spôsobov, ako Microsoft zmenšuje hlavný panel Win11, je zbalenie panela vyhľadávania do jednoduchej ikony vyhľadávania a úplné odstránenie ikony „Cortana“.

Rýchlejšie a pohodlnejšie sú hlavné vlastnosti nového obchodu s aplikáciami.

Obchod obsahuje nielen množstvo aplikácií, ale pridáva aj výber vrátane hier, videí, filmov atď. Jedným z najväčších lákadiel je možnosť sťahovať aplikácie pre Android z obchodu s aplikáciami Windows 11 pomocou technológie Intel Bridge, ktorá umožňuje spúšťať aplikácie pre Android priamo na zariadeniach s architektúrou x86.

Produkty systému Windows spoločnosti Keysfan

Kombinované produkty Window+Office od spoločnosti Keysfan

Na overenie ceny zadajte zľavový kód OK62

Veľkoobchodné produkty od Keysfan, nakupujte viac a ušetrite viac!

Ďalšie produkty systému Windows a balíka Office od spoločnosti Keysfan

Na overenie ceny zadajte zľavový kód OK50

Nástroje spoločnosti Keysfan

Keysfan je globálny predaj softvérových kľúčov vrátane produktov Microsoft, nástrojov, antivírusových programov, hier a ďalších. Vďaka prijateľnej cene si Keysfan vyslúžil veľa chvály. Spoločnosť Keysfan pozná „históriu“ každej licencie, ktorú predáva, určite ide o originálne a legitímne kľúče. Ak po nákupe zistíte problém, môžete včas kontaktovať zákaznícky servis 7/24, ktorý vám okamžite odpovie a pomôže vyriešiť problém.

Spoločnosť Keysfan nastavuje podrobný opis produktu. Pred nákupom si ho pozorne prečítajte. Kľúč a informácie o stiahnutí a inštalácii dostanete v e-maile s okamžitým doručením, skontrolujte tiež priečinok nevyžiadanej alebo spamovej pošty. Kliknutím na vyššie uvedený odkaz môžete vstúpiť na stránku s podrobnými informáciami o produkte. Šťastné nakupovanie!

Kontaktný e-mail: Support@keysfan.com

Platiť môžete iba kreditnou kartou VISA/MASTERCARD.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: