FUJIFILM uvádza nový instantný fotoaparát INSTAX SQUARE SQ40 (SQ40). Fotí na fotopapiere, ktoré rovno tlačí a majú štvorcový formát.

Fujifilm tiež predstavil nový variant instantných filmov INSTAX SQUARE, „Sunset“, ktorých farebné okraje (rámiky) boli navrhnuté tak, aby jemnými farebnými prechodmi, pripomínali upokojujúci západ slnka.

Ľudia si celkom obľúbili vzhľad fotoaparátu INSTAX MINI 40, preto je logické rozšírenie ponuky o formát SQUARE.

Kľúčové funkcie SQ40 patria:

Funkcia automatickej expozície

Funkcia automatickej expozície modelu SQ40 automaticky sníma úroveň okolitého svetla po stlačení tlačidla spúšte a optimalizuje rýchlosť uzávierky a intenzitu blesku podľa scény. Umožňuje fotografovať aj začínajúcim používateľom fotoaparátu INSTAX, pretože optimálne nastavenie fotoaparátu sa deje automaticky, bez ohľadu na vnútorné alebo vonkajšie podmienky a výsledkom sú vysoko kvalitné fotografie priamo na mieste.

Režim selfie pre rýchlejšie a jednoduchšie selfie

Novinkou je režim selfie, ktorý je ideálny na snímanie selfie a záberov zblízka. Nastavenie tohto režimu sa realizuje jednoducho – otočením objektívu po zapnutí fotoaparátu. Tento režim na snímanie selfie a detailných záberov je jednoduchý a pohodlný.

Predstavená nová filmová odroda:

Uvedenie modelu SQ40 na trh sprevádza aj uvedenie nového typu instantného filmu INSTAX SQUARE „Sunset“. Dizajn tohto nového instantného filmu štvorcového formátu je inšpirovaný jemnou gradáciou farieb na oblohe počas západu slnka. Rovnako ako všetky druhy instantných filmov INSTAX SQUARE s dizajnovými/farebnými rámikmi, aj Sunset bude k dispozícii iba v jednom balení a to s 10 expozíciami / 10 listami filmu.

INSTAX MINI EVO Teraz k dispozícii v hnedej farbe

Fujifilm tiež predstavil hnedý variant hybridného, instantného fotoaparátu MINI EVO. V kombinácii s instantným filmom INSTAX MINI vytvára MINI EVO vysokokvalitné výtlačky priamo z fotoaparátu. Obrázky je možné tlačiť aj zo spárovaného fotoaparátu v smartfóne pomocou aplikácie INSTAX MINI EVO Smartphone.

Čo za to?

Instantný fotoaparát INSTAX SQUARE SQ40 bude k dispozícii za cenu 149,99 EUR bude sa dať kúpiť od 29. júna 2023. Viac informácií o produkte nájdete na www. instax.co.uk/sq40/

V rovnaký deň príde aj instantný film INSTAX SQUARE Sunset za cenu 10,99 EUR za balenie 10 listov.  Viac informácií o tejto novej odrode instantných filmov INSTAX SQUARE nájdete na stránke www.instax.co.uk/film/#film-selector.

Fujifilm INSTAX MINI EVO hybrid instant camera v hnedej farbe bude k dispozícii za cenu 199,99 EUR a očakáva sa, že bude k dispozícii na zakúpenie 29. júna 2023. Viac informácií o produkte INSTAX MINI EVO nájdete na www. instax.co.uk/evo/.

Zdroj: Instax

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.