Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť HMD Global, výrobca telefónov Nokia, oznámila dostupnosť tlačidlového telefónu Nokia 6300 4G na slovenskom trhu. Nokia 6300 je doposiaľ najdostupnejší telefón Nokia s možnosťou komunikovať prostredníctvom aplikácie WhatsApp.

Ikonický design s modernou konektivitou

Nokia 6300 4G po dizajnovej stránke čerpá z odkazu svojho predchodcu a ponúka moderné funkcie v klasickom tlačidlovom prevedení. Jedná sa naviac o doposiaľ najdostupnejší telefón Nokia s možnosťou komunikovať prostredníctvom populárnej služby WhatsApp. Vďaka 4G konektivite je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú klasický telefón s možnosťou čo najlepšieho spojenia s rodinou a priateľmi. Bez problému si poradí s prehrávaním videí na YouTube a s prechádzaním obsahu v aplikácii Facebook. Stovky ďalších aplikácií možno naviac stiahnuť prostredníctvom obchodu KaiStore.

Nokia 6300 4G ponúkne operačný systém KaiOS a je skvele optimalizovaná pre každodenné použitie a úlohy vďaka procesoru Qualcomm Snapdragon 210. Ani na dostatočnú odolnosť sa nezabudlo. Nokia 6300 4G je vyrobená z odolného polykarbonátu, ktorý zaistí bezpečie pri pádoch a nárazoch.

Cena a dostupnosť

Nokia 6300 4G bude dostupná u vybraných predajcov za odporúčanú cenu 65 €. Dostupná bude vo farebnom prevedení Charcoal.

Značky: