Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LG Electronics odhaľuje posledný rad chladničiek s hornou mrazničkou. Tie ponúkajú nový systém Door Cooling+ alebo funkcie pre zachovanie čerstvosti potravín ako Multi Air Flow a Hygiene Fresh+. Počnúc týmto rokom budú všetky chladničky navyše vybavené invertorovým lineárnym kompresorom. Ten využíva komplexný systém LINEAR Cooling, ktorý zaistí vynikajúce chladenie a stabilnú teplotu v celej chladničke.

„Snažili sme sa, aby naše kombinované chladničky s hornou mrazničkou uchovali potraviny čerstvé a chutné ešte dlhšiu dobu. Dôkladný prieskum medzi zákazníkmi a snaha o uspokojenie ich potrieb viedli k nástupu LG na pozíciu celosvetového lídra v oblasti domácich spotrebičov,“ hovorí Andrea De Sousa z pobočky LG.

Zachovanie čerstvosti
Okrem úspory energie uchováva invertorový lineárny kompresor ovocie, zeleninu aj mäso dlhšie čerstvé. Pokročilý systém LINEAR Cooling automaticky udržuje stálu teplotu s maximálnou odchýlkou ​​0,5°C, čo je kľúčovým faktorom pri správnom skladovaní potravín. Chladiaci systém Door Cooling+ a funkcia Multi Air Flow zaisťujú stále prúdenie vzduchu. Tento vysoko účinný systém, ktorý sa nachádza na ľavej strane chladničky, uvoľňuje vzduch, ktorý prúdi do ťažko prístupných miest, stabilizuje teplotu a rovnomerne ju rozdeľuje do priestoru celej chladničky. To zrýchľuje chladenie až o 35,4%.

Špeciálna zýsuvka Fresh 0 Zone zaisťuje ideálnu teplotu pre netrvanlivé potraviny, ako sú ryby, hydina a červené mäso. Takéto potraviny už nie je nutné mraziť, pretože vo vnútri zásuvky je udržiavaná teplota okolo 0 °C.

Maximálna efektivita
Spoločnosť LG rozšírila sortiment chladničiek vybavených invertorovým lineárnym kompresorom, aby spotrebiteľom poskytla maximálne výhody a pohodlie. Použitím lineárneho piestového pohonu namiesto bežného kompresoru s rotačným pohybom, docielila zníženie vnútorného trenia, a tým znížila spotrebu energie i hlučnosť. Dôkazom odolnosti a spoľahlivosti lineárneho kompresora je aj desaťročná záruka. Podľa testov nemeckého vedecko-technického zväzu Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE) je kompresor schopný bez komplikácií fungovať až 20 rokov.

Značky: