Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 26. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. WhatsApp oficiálne prestane fungovať na takmer 50 zariadeniach

Technologický svet sa vyvíja veľmi rýchlo, pričom nie každý z jeho účastníkov sa chce so svojím starým zariadením rozlúčiť dobrovoľne. Nech je na to dôvod akýkoľvek, tak čoskoro nastane čas, že pomerne veľa zariadení stratí prístup k službám WhatsAppu. Dôvodov, prečo sa tak stane, je pomerne veľa, avšak je isté, že pomerne veľa zariadení už nebude možné používať na chatovanie s blízkymi alebo kamarátmi.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Facebook Messenger konečne pridal funkciu, na ktorú sme čakali roky

Facebook Messenger patrí medzi najobľúbenejšie a najpoužívanejšie komunikačné aplikácie. Používatelia si pomocou tejto služby vymieňajú správy, ale aj multimédiá. A práve v prípade fotiek v minulosti platilo, že ak bola nejaká fotka pre vás dôležitá a chceli ste zachovať jej kvalitu, radšej ste ju poslali emailom alebo cez cloud, pretože Messenger citeľne znížil jej kvalitu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Windows 11 má po aktualizácii viditeľné novinky

Ako prvé si po spustení Prieskumníka všimnete zmenu označovania súborov a adresárov. Modré linky sú výraznejšie a orámovanie je viditeľnejšie. Je to príjemná a ihneď viditeľná zmena. Najväčší prínos budú mať používatelia s displejmi vo vysokom rozlíšení (vyššom ako Full HD) ale vidieť je všade. Aktualizácia Windows 11 je označená ako KB5039302. Niektorým sa môže zobrazovať ako Preview verzia, teda náhľad pred finálnou zostavou.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Samsung Galaxy S25 a MediaTek? Zdá sa, že všetko je možné

Modelový rad Samsung Galaxy S25 príde na trh až začiatkom budúceho roka. Dovtedy ešte očakávame predstavenie ďalších atraktívnych modelov aj vyšších kategórií, medzi ktoré je nutné zaradiť sériu skladateľných modelov. Tie sa ukážu na konferencii Unpacked, ktorá sa uskutoční 10. júla v Paríži. Niektorí leakeri sa ale už sústreďujú na ďalšiu generáciu modelov Galaxy S, ktorá bude prinajmenšom zaujímavá.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. RingConn Smart Ring: Lacný smart prsteň, ktorý má všetko potrebné (RECENZIA)

Segment smart prsteňov čaká tento rok revolúcia. Samsung už o pár dní oznámi všetky detaily a dátum spustenia predaja prsteňa Galaxy Ring a rozpúta tak novú vlnu záujmu o inteligentné prstene. Nejde však iba o Samsung – hoci, tento výrobca má najväčší potenciál osloviť masy.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Peugeot 508 ALLURE 1.6 Plug-in Hybrid 180k e-EAT8: hybridný športiak ako sa patrí

V tomto prípade ide o športové hybridné auto, pričom dojazd na čistú elektrinu je podľa výrobcu 64 km. Existuje aj ako kombi pod označením 508 SW. Pohon môže byť hybrid alebo dieselový motor. Peugeot 508 predstavuje FastBack, ktorý kombinuje čisté línie s bezrámovými oknami. Nové 18-palcové disky EPHERRA umocňujú aerodynamické podanie auta.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: