Nielen Košičania si už 4. a 5. novembra prídu na svoje. Datacomp totiž v obchodnom centre Optima pripravil už piaty ročník skvelej IT SHOW.

Prísť sa skutočne oplatí

IT SHOW je pre všetkých, je zadarmo a na svoje si príde každý. Budete mať príležitosť zažiť najnovšie technológie na dotyk. Svoje novinky predstavia všetci známy výrobcovia notebookov, smartfónov, tlačiarní či iných vychytávok. A čo je na IT SHOW úplne jedinečné? Že si tam budete môcť produkty nielen vyskúšať, ale si ich aj kúpiť za ceny, ktoré nikde inde nenájdete.

Čakajú vás dva dni nabité bohatým zábavným programom, ktorým vás budú sprevádzať šéfredaktor TOUCHIT Ondrej Macko a youtuber a vášnivý gamer Andrej Bičan. Pripravené sú samozrejme aj prednášky a ukážky zaujímavých technologických chuťoviek.

Množstvo výhier, gamingu a youtuberov

Prichystaná je aj nadupaná gamingová zóna v ktorej na vás budú čakať aj youtuberi medzi ktorých príde aj streamerka Eva „kRAViCkA“ Urbanová Ivana, ktorá v gaming zóne predvedie najnovšie okuliare pre rozšírenú realitu.

A je veľká pravdepodobnosť, že z IT SHOW neodídete naprázdno. Nachystaných je množstvo súťaží o skvelé výhry. Zažite dva dni nadupanej zábavy.

Horúce technologické novinky naživo

V stánku Lenovo nájdete nielen najnovšie herné notebooky, ale aj inteligetné zariadenia pre domácnosť. ASUS predvedie svoj unikátny skladateľný Zenbook 17 Fold OLED a hernú mašinu s dvomi displejmi ROG Zephyrus Duo 16. V stánku EPSON sa dozviete, ako sa dajú rýchlo digitalizovať vaše staré fotografie a ako doma ušetriť pri tlači vďaka úsporných ekotank tlačiarňam.

Nachystaná je aj najnovšia konzola Xbox od Microsoftu a tiež aj chladnička, ktorá vyzerá ako konzola 🙂 Na IT SHOW však nájdete všetky svetové značky HP, Microsoft, AMD, Intel, Kingston, Samsung, XIAOMI, Acer, Canyon, Logitech, TP-Link, Mercusys.

Príďte už 4. a 5. novembra na IT SHOW do OC OPTIMA v Košiciach. Vstup je zadarmo. Viac na www.itshow.sk.

Prečítajte si aj:

Značky: