S novou mobilnou aplikáciou Fumbi budete mať odteraz krypto vždy poruke.

Slovenská krypto-investičná spoločnosť Fumbi neustále hľadá spôsoby ako zjednodušiť investovanie do kryptomien a umožniť širokej verejnosti využiť ich finančný potenciál. S ich novou Fumbi aplikáciou môžete nakupovať a predávať kryptomeny nech ste kdekoľvek. Aplikácia sa stala do 24 hodín od zverejnenia číslom 1 v kategórii financie.

Fumbi si zakladá na veľmi jednoduchom, efektívnom a hlavne bezpečnom investovaní. S ich aplikáciou máte neustále prehľad o svojich investíciách ako aj cenách jednotlivých kryptomien. Navigácia je veľmi intuitívna a môžete nakúpiť, či predať kryptomeny kedykoľvek potrebujete.

Kedy investovať

Experti vo Fumbi odporúčajú investovať dlhodobo v pravidelných intervaloch. Dobrou investičnou stratégiou je posielať každý mesiac určitú sumu do vami zvoleného produktu, a sporiť si tak na budúcnosť.

Každomesačným investovaním znižujete riziko zle načasovanej kúpy, keď sú ceny relatívne vysoko. Mnohí si nastavia v banke trvalý príkaz, alebo si s Fumbi aplikáciou kedykoľvek a kdekoľvek jednoducho vložia.

Ktorý produkt si vybrať

S Fumbi môžete investovať do niekoľkých produktov. Najväčšej obľube sa teší Fumbi Index Portfólio s vyše 20 top  preverenými kryptomenami. Portfólio spravuje inteligentný Fumbi Algoritmus, ktorý neustále rebalansuje vašu investíciu podľa pohybov celého trhu. Fumbi Index Porfólio v roku 2021 prekonalo tradičné investičné portfóliá a dokonca prinieslo dvojnásobné zisky v porovnaní s investíciou do samotného bitcoinu.

Samozrejme si môžete  vyskladať portfólio aj podľa seba cez produkt Fumbi Vlastná Voľba. Na výber máte Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Cardano a Avalanche. Jednoducho nakúpite konkrétne kryptomeny podľa svojho uváženia a využívate bezpečné uloženie.

Aplikácia FumbiZdroj: Fumbi
Aplikácia Fumbi

Produkt Fumbi Bitcoin a Zlato v sebe spája kryptomenu Bitcoin s obrovským potenciálom rastu a kryptomenu PAX Gold, ktorá je krytá reálnym stabilným zlatom. Vašu investíciu algoritmus rebalansuje tak, aby bola rovnomerne rozdelená medzi kryptomeny. Keď cena bitcoinu rastie, časť sa odpredá a dokúpi sa zlato a naopak. Táto možnosť je ideálna aj pre tých najkonzervatívnejších investorov.

Bezpečnosť je priorita

Všetky kryptomeny zakúpené cez spoločnosť Fumbi sú v priamom vlastníctve používateľov a uskladnené sú prostredníctvom platformy Ledger Vault, jedného z najlepšie zabezpečených riešení úschovy kryptomien na svete. Fumbi taktiež vykonáva pravidelný audit peňaženiek, vďaka čomu majú používatelia istotu, že zobrazené hodnoty sa naozaj zhodujú s kryptomenami, ktoré vlastnia. Okrem toho sa Fumbi podrobuje penetračným testom, ktoré kontrolujú, či je stránka bezpečná a nenapadnuteľná.

O spoločnosti Fumbi

Fumbi u nás pôsobí už od roku 2018. Odvtedy získala cez 100 000  používateľov a rozrástla sa do Česka, Poľska, a Maďarska. Cieľom spoločnosti je stať sa jednotkou v strednej a východnej Európe a priniesť širokej verejnosti možnosť využiť potenciál rýchlo rastúceho odvetvia kryptomien. Za svoju prácu Fumbi tento rok získalo ocenenie Superbrands Slovakia 2022.

S Fumbi aplikáciou máte kryptomeny vo vrecku. Investujte jednoducho, efektívne a hlavne bezpečne už od 50 €.

Článok je pripravený v spolupráci s Fumbi.

Značky: