Xiaomi začalo na Slovensku s predajom nových slúchadiel Redmi Buds 6 Active.

Farebné a zároveň elegantné slúchadlá Redmi Buds 6 Active prichádzajú do predaja. Zaujať chcú najmä nízkou cenou, s ktorou sa spája aj pomerne kvalitný zvuk a potlačením okolitého hluku napríklad pri hovoroch. Na Slovensku sú v predaji v štyroch atraktívnych farbách, ktorými oslovia ako bežných používateľov, tak najmä mladšiu generáciu. Redmi Buds 6 Active sú totiž skutočne štýlové slúchadlá.

Oproti predchádzajúcej generácii slúchadiel od Redmi majú vylepšené basy a nižšiu frekvenčnú odozvu. Disponujú dvojicou mikrofónov s ENC DNN, čo slúži na filtrovanie okolitého hluku a vetra s rýchlosťou až 4 m/s. Hovory prostredníctvom slúchadiel teda budú jasné a dobre zrozumiteľné. Na jedno nabitie vydržia až 6 hodín. V kombinácii s nabíjacím puzdrom je to však až 30 hodín.

Redmi Buds 6 ActiveZdroj: Xiaomi
Redmi Buds 6 Active

Zaujímavý je aj dizajn slúchadiel, ktoré majú štandardné plnofarebné prevedenie v čiernej a bielej. Ružová a modrá však ponúkajú čiastočne transparentné puzdro, čím sa približujú k mladším zákazníkom, ktorí chcú štýlové slúchadlá.

Cena slúchadiel Redmi Buds 6 Active je stanovená na len 16,90 eura. Vďaka tomu sú skvelými slúchadlami pre úspornejších zákazníkov, deti či študentov. Nájsť totiž Bluetooth slúchadlá s cenou pod 20 eur nie je jednoduché, Redmi Buds 6 Active však vyhovejú každému úspornému fanúšikovi. Zakúpiť ich môžete prostredníctvom oficiálneho predajcu Xiaomi na stránke mi-store.sk.

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.