Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dávate radi darčeky tým, ktorých máte radi? Každý dáva darčeky rád! Je tak príjemné vidieť radosť na tvári partnera či partnerky. Existuje jeden zvláštny darček, ktorý môže upevniť váš vzťah a priniesť celý rad príjemných chvíľ. Prečítajte si štyri dôvody, prečo k svätému Valentínovi darovať čítačku.

  1. Darček bude pripomínať vašu lásku znova a znova. Kompaktná čítačka môže byť s tým, komu ste ju venovali, stále a vo dne v noci pripomínať vaše city. Vnútorná pamäť pojme celú knižnicu a čítačka sa zmestí do vrecka alebo malej kabelky. Displej s technológiou E Ink sa na slnku neleskne a čítať sa tak dá pohodlne aj vonku. Nasvietenie umožňuje čítanie v akýchkoľvek svetelných podmienkach. Či už na cestách alebo doma, váš partner alebo partnerka budú mať darček stále pri sebe.
  2. Čítanie nahlas jeden druhému je príjemný zážitok pre každý pár. Urobte si večer s predčítaním nahlas. Vyberte knihu, ktorá vás oboch baví a môžete pritom využiť aj svoje herecké schopnosti. Čítať a vcítiť sa do hlavných hrdinov knižky je skvelý spôsob, ako spoločne tráviť čas. Vďaka zdieľaným emóciám si budete ešte bližší.
  3. Rozprávanie o práve prečítaných knihách vám pomôže lepšie porozumieť jeden druhému. Čím viac spoločných tém pre diskusiu máte, tým silnejšie sa váš vzťah stane. Pri rozprávaní o deji knihy a jej hrdinoch sa navzájom lepšie spoznáte.
  4. Čítačka e-kníh je moderný a „cool“ darček. Čítanie je „in“, obzvlášť čítanie z moderného elektronického zariadenia. Čítačka s technológiou E Ink je nielen najpohodlnejšie zariadenie na čítanie, ale aj štýlový doplnok. Či už si vyberiete PocketBook Sense s minimalistickým dizajnom, alebo elegantný PocketBook Touch Lux 3, určite zvolíte dobre. Prekvapte toho, koho milujete.

Spoločnosť PocketBook je štvrtým najväčším svetovým výrobcom prémiových čítačiek e-kníh založených na technológii E Ink (elektronický papier), rovnako ako multimediálnych čítačiek a tabletov so systémom Android. Spoločnosť bola založená v roku 2007 a sídli vo švajčiarskom Lugane. Výrobky PocketBook sa predávajú v 33 krajinách celého sveta a k dnešnému dňu ich bolo predaných viac ako 3 milióny.  Vďaka kombinácii hardvéru, softvéru a unikátnemu ergonomickému dizajnu sa čítačky PocketBook radia k prémiovému segmentu trhu.

Značky: