Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zahŕňa to nový spoločný podnik v Číne s cieľom poskytnúť lokalizované riešenia pre najrýchlejšie rastúci trh s pamäťami a dátami na svete

Dnes na konferencií Lenovo Transform 2.0, Lenovo, globálna spoločnosť Fortune 500,vedúci líder v oblasti inteligentnej transformácie a NetApp, spoločnosť Fortune 500,svetový líder v oblasti ukladania a správy dát v rámci hybridného cloudu, oznámili globálne viacstranné partnerstvo, ktoré prináša inovatívne technológie a skúsenosti, ktoré pomôžu zákazníkom modernizovať IT a urýchliť ich digitálnu transformáciu. Vedúci predstavitelia inovácií vo vysokovýkonných počítačových riešeniach a riešeniach pre ukladanie dát, spoločnosti Lenovo a NetApp majú jedinečnú pozíciu, aby priniesli špičkovú technológiu, ktorá umožní zákazníkom na celom svete modernizovať svoju IT architektúru.

Lenovo a NetApp spoločne vyvíjajú sortiment nových produktov pre ukladanie dát od značky Lenovo, ktoré kombinujú špičkové riešenia na správu dát od spoločnosti NetApp, s ocenenou infraštruktúrou ThinkSystem od spoločnosti Lenovo. Tieto nové produkty využijú základnú softvérovú technológiu od spoločnosti NetApp, budú vyrobené spoločnosťou Lenovo a využijú dodávateľský reťazec Lenovo, ktorý je spoločnosťou Gartner zaradený medzi prvými piatimi firmami v rámci všetkých globálnych technologických spoločností.

Lenovo a NetApp navyše oznámili v Číne nový spoločný podnik, ktorý bude dodávať produkty pre ukladanie a správu dát, ktoré budú lokalizované a prispôsobené, aby spĺňali špecializované požiadavky Číny.. Očakáva sa, že nový podnik bude fungovať od jari 2019, kým sa neukončí miestny schvaľovací proces.

“Spoločnosť Lenovo sa zaviazala riadiť nový systém IT – Inteligentnú transformáciu – prostredníctvom rozšírenia ponuky dátových centier zameraných na zákazníka,” povedal Yang Yuanqing, Chairman a CEO Lenovo. “Spoločnosť Lenovo sa zaviazala k organickému i anorganickému rastu, aby uspokojila potreby našich zákazníkov a udržala najsilnejšie globálne partnerstvo v oblasti dátových centier.”

“V súčasnej globálnej ekonomike zákazníci požadujú nové prístupy k IT infraštruktúram, ktoré podporujú ich digitálnu transformáciu; prostredníctvom tohto partnerstva ponúknu Lenovo a NetApp komplexné portfólio produktov, riešení a služieb, ktoré sú na dnešnom  trhu bezkonkurenčné,” hovorí George Kurian, Chief Executive Officer, NetApp. “Kombináciou našich komplementárnych silných stránok v inováciách orientovaných na zákazníka, vytvoria spoločnosti Lenovo a NetApp nový štandard, ktorý urýchli úspech našich zákazníkov.”

“Lenovo a NetApp majú jedinečnú pozíciu na poskytovanie novej generácie vysoko výkonných riešení pre celosvetovú správu dát, ktorá zákazníkom ponúka bezprecedentný nový výkon, hodnotu a voľbu,” hovorí Kirk Skaugen, Executive Vice President, Lenovo a President, Lenovo Data Center Group. “Spoločnosť Lenovo, v súčasnosti najrýchlejšie rastúca serverová spoločnosť na svete, zostáva zaviazaná vízií najdôveryhodnejšieho partnera v rámci dátových centier a digitálnej transformácie našich zákazníkov. Tieto nové riešenia pre ukladanie a správu údajov, prinášame okamžite spoločnostiam vo viac ako 160 krajinách s neporovnateľnou sieťou dodávateľského reťazca a služieb a prostredníctvom stále sa posilňujúceho globálneho partnerského ekosystému.”

Prvé riešenia z tohto partnerstva – Lenovo ThinkSystem DE a DM Series – budú na globálnom trhu okamžite k dispozícii. Viac informácií o tomto strategickom partnerstve a ďalšie oznámenia z Transform 2.0 nájdete na stránke www.lenovo.com/EmpowerTransformation

Značky: