Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Lenovo™ vybaví LAN turnaje v rámci Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro Ligy s desktopmi, notebookmi a monitormi v exkluzívnom globálnom partnerstve s firmou Ubisoft.
  • Partnerstvo tak vďaka vysoko oceňovanému výkonu Lenovo Legion podporuje profesionálnych hráčov Tom Clancy’s Rainbow Six Siege a aj komunitu herných nadšencov.
  • Fanúšikovia sú pozvaní, aby sledovali živé prenosy a sledovali Ubisoft a Lenovo Legion na sociálnych médiách pre najnovšie správy, stávky a zaujímavosti.

Lenovo a Ubisoft dnes oznámili exkluzívne globálne partnerstvo. Lenovo Legion bude oficiálny počítačový a monitorový sponzor v rámci Ubisoft Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro a Major Ligy. Partnerstvo bude trvať počas celej sezóny Rainbow Six Siege Pro Ligy, a to od jari 2018 až do jari 2019 v Severnej Amerike, EMEA, Ázii, Tichomorí a Latinskej Amerike.

Spoločnosť Lenovo poskytuje rad vysoko výkonného herného hardvéru, ktorý sa dostane do rúk jedným z najtalentovanejších a najšikovnejších hráčov hry Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Partnerstvo tiež zahŕňa spoluprácu a propagáciu, ako aj pozvánku pre fanúšikov, vďaka ktorej sa budú môcť pripojiť ku lobálnym súťažným podujatiam a počas hrania tak zažiť jedinečný zážitok z hry na zariadeniach Lenovo Legion.

Tom Clancy’s Rainbow Six priťahuje a oslovuje viac ako 30 miliónov hráčov a jej fanúšikovia rastú rýchlo: Tohtoročný turnaj Six Invitational (SI) 2018 zaznamenal 300-percentný nárast počtu divákov oproti minuloročnému SI, s vrcholom až 321 000 divákov, ktorí súbežne sledovali zápas počas Grand Finale.

Lenovo vybavuje profesionálne tímy Tom Clancy’s Rainbow Six s vysokovýkonným hardvérom, ktorý prináša rýchlosť a silu požadovanú profesionálnymi hráčmi. Sponzorské zariadenia zahŕňajú, ale nie sú limitované na: Lenovo Legion Y720 Tower, notebooky Lenovo Legion Y720,Y520 a Lenovo Legion Y25f Gaming Monitor. Napríklad, Lenovo Legion Y720 Tower, má v sebe dostatok sily pre dosiahnutie vysokých obnovovacích frekvencií a následne plynulé hranie s vysokým počtom obrázkov za sekundu, pričom je taktiež možné vysokokvalitné streamovanie videí pre fanúšikov. Lenovo Legion Y25f Gaming Monitor dopĺňa tento zážitok s obnovovacou frekvenciou 144 Hz, pre ostré, vysokokvalitné obrázky, ktoré prinášajú neuveriteľné detaily pri hraní epických hier.

Počítače a monitory Lenovo Legion budú odprezentované počas finálne siedmej sezóny Tom Clancy’s Rainbow Six Pro Ligy, ktoré sa bude odohrávať vo Harrah’s® Resort Atlantic City Hotel & Casino od 19 do 20. mája. Tohto finále sa zúčastnia dva tímy z každého zo štyroch zastúpených regiónov: Ázia-Tichomorie, Európa, Latinská Amerika a Severná Amerika.

Pre viac informácií o Tom Clancy’s Rainbow Six Pro Lige prosím navštívte http://www.rainbow6.com/esports  a sledujte nás na @R6ProLeague na Twitteri®. Fanúšikovia môžu tiež sledovať celú nadupanú akciu cez @LenovoLegion na Twitteri, Facebooku™, YouTube™, Instagrame® a na Twitchi™.

Značky: