Spoločnosť Lenovo vydala svoju najnovšiu generáciu tabletov Android, navrhnutých pre zdieľanie a zábavu v rodine. Súčasní zákazníci vyžadujú od tabletov predovšetkým multimediálne zameranie, s čím súvisí aj veľkosť displeja. Na našom trhu sa objavia v januári 2019.

Lenovo tak v segmente 10-palcových tabletov ponúka model Lenovo Tab E10 alebo prémiové tablety, Lenovo Tab M10 a Lenovo Tab P10. Ako najnovšie pokračovanie populárnych Android tabletov, Lenovo teraz prichádza s prenosnejším zariadením.

Pri prezeraní webového obsahu sú tablety pohodlnejšie ako smartfón a prenosnejšie ako počítač, takže si ich môžete vziať do postele alebo na výlety s deťmi.

Lenovo Tab E10

Lenovo Tab E10 je postavený pre rodiny, ktoré potrebujú doma na tablete kompletné audio-vizuálne zážitky. Výkonný a tenký tablet obsahuje dva predné reproduktory s Dolby Atmos a 10-palcovým HD displejom spolu s rýchlym procesorom Qualcomm  Snapdragon 210. Lenovo Tab E10 prichádza s 5 MPx zadnými kamerami s automatickým ostrením a 2 MPx kamerami s pevným ostrením.

Lenovo Tab M10: typický rodinný tablet

Je ľahký, všestranný a-ideálny pre domáce prehliadanie webu alebo na zaujatie detí. VO vábave je výkonný Qualcomm Snapdragon Octa-Core 1,8 GHz, ďalej je tu 10,1-palcový Full HD displej a Dolby Atmos podpora.

Lenovo Tab M10 v Polárnej Bielej

S tenkým a ľahkým telom (pri 48 gramoch), má elegantný Lenovo Tab M10 taktiež skvelé multimediálne funkcie, vrátane duálnych predných reproduktorov. Rodiny s deťmi môžu tiež získať voliteľný detský balíček pre odolný a príjemný zážitok prostredníctvom krytu, ktorý je nárazuvzdorný  a ktorý ponúka špeciálny detský režim s aktuálnym a vyberaným detským obsahom.

Lenovo Tab P10 v Aurora Čiernej (predná strana)

Lenovo Tab P10: personalizovaný tablet na hltanie obsahu

Domácnosti, v ktorých sa tablety neustále využívajú na prezeranie multimédií, sa môžu rozhodnúť pre ultra-prémiový Lenovo Tab P10. Vlajková loď Lenovo v rámci Android tabletov redefinuje rodinný tablet s nezameniteľným dizajnom z dvojitého skla, celokovovým rámovaním a v ultra-tenkým a ľahkým telom (so 7mm hrúbkou a 440g), zatiaľ čo jeho ohromujúci kryt v Aurora Čiernej alebo Šumivej Bielej vyžaruje pri otočení odlesk Aurory.

Lenovo Tab P10 v Aurora Čiernej (zadná strana)

Ale sú to zábavné funkcie, kde Lenovo Tab P10 naozaj vyniká, so štyrmi reproduktormi, ktoré dokážu naplno využiť Dolby Atmos. Lenovo Tab P10 je vybavený 8 MPx zadným fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a 5 MPx predným fotoaparátom s pevným zaostrovaním.

Lenovo Tab P10 v Šumivej Bielej

Takto ohromujúci a výkonný tablet sa bude určite používať veľmi často, takže prichádza s ultra-rýchlym snímačom odtlačkov prstov, ktorý plne využíva vstavané multi-užívateľské schopnosti. Akonáhle sa vytvorí profil člena rodiny, jednoducho poklepte prstom na snímač odtlačkov prstov a prihláste sa do svojho vlastného a personalizovaného tabletového zážitku, ktorý zastrešuje vaše tapety, nastavenia, aplikácie, hry a osobné súbory, všetky uchovávané oddelene od zážitkov vašich rodičov, súrodencov alebo detí v dome.

Značky: