Letný cashback od firmy Canon je veľmi dobrá príležitosť, ako sa dostať za mimoriadne nízku cenu k fotoaparátom alebo objektívom. Stačí, ak si do 31. 7. 2024 kúpite vybrané bezzrkadlovky, kompakty alebo objektívy a získate späť sumu až 250 eur.

Ako to prebieha?

  1. Vyberte si vhodný produkt do 31. 7. 2024.
  2. Zvoľte autorizovaného predajcu značky Canon a kúpte si vybraný produkt.
  3. Podajte žiadosť pomocou online formulára a nahrajte do neho aj doklad o kúpe produktu.
  4. To je všetko, peniaze za cashback vám prídu do 28 dní od potvrdenia vašej žiadosti na zvolené číslo účtu.

Aké produkty si môžete vybrať?

Produktov zaradených do letného cashbacku je naozaj veľa. Z vlastných skúseností vám odporúčame napr. tieto bezzrkadlovky:

Canon EOS R5 – Nekompromisný výkon modelu EOS R5 prináša revolúciu v oblasti fotografovania a tvorby filmov. Sami budete prekvapení, aké dokážete vytvoriť fotky ale aj videá. V rámci akcie letný cashback dostanete späť sumu 200 eur.

Canon EOS R5
Canon EOS R5

Canon EOS R6 MKII – Tento fotoaparát vám umožní byť kreatívnymi a bez kompromisov. Ohromí vás rýchlosť tohto modelu, špičkový výkon a profesionálne filmárske funkcie. Dobre sa uplatní aj pri profesionálnom nasadení. V rámci letného cashbacku dostanete pri nákupe tohto fotoaparátu späť sumu 100 eur.

Canon EOS R6 MKII
Canon EOS R6 MKII

Canon EOS R8 – V porovnaní s fotením cez mobil dosiahnete s EOS R8 tvorbu v plnoformátovom formáte. Získate lepší efekt bokeh, širšie zorné uhly a kvalitu obrazu, ktorá vás ohúri. TO všetko dosiahnete aj pori nedostatku svetla. V rámci tohto cashbacku dostanete späť sumu 60 eur.

Canon EOS R8
Canon EOS R8

Ak nechcete bezzrkadlovku, ale hľadáte niečo viac do vrecka, môžete si vybrať aj spomedzi kompaktných fotoaparátov. Naším typom, je PowerShot ZOOM a aj PowerShot V10.

Canon PowerShot ZOOM – Toto je fotoaparát veľkosti dlane a slúži na zachytenie dôležitých momentov v rodine alebo v prírode. Disponuje ohniskovou vzdialenosťou 100 mm, 400 mm alebo digitálnym rozšírením na 800 mm. V rámci cashbacku dostanete spať sumu 20 eur.

Canon PowerShot ZOOM
Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot V2 – Pomocou tejto diskrétnej vreckovej 4K vlogovacej kamery vyniknete v online svete a ľahko nasnímate želaný obsah vrátane obrazu aj zvuku. V rámci letného cashbacku dostanete späť sumu 40 eur.

Canon PowerShot V2
Canon PowerShot V2

Canon tento rok zaradil do cashbacku aj celý sortiment objektívov, z tejto ponuky si vyberie úplne každý.

Jednoznačné výhody

Využite túto akciu, cashback je skvelá príležitosť ako za značkový produkt kúpený u autorizovaného predajcu, a teda úplne bez rizika, v konečnom dôsledku zaplatiť menej. Pritom máte k dispozícii všetky služby, ktoré k takémuto produktu patria.

Zdroje: Canon

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.