Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sladké auto? Prečo nie?  Lexus UX 250h je doslova auto na zjedenie!  Vytvorili ho odborníci prémiovej značky spolu s najlepšími belgickými majstrami cukrárstva. 

Vytvoriť karosériu  Lexusu UX vôbec nie je ľahká úloha. Moderný dizajn auta je plný ostrých línií a nekonvenčných tvarov.  Ale  tí najlepší nemaju strach pred výzvami. Netypickej úlohy sa chopila firma Neuhaus, ktorá už viac ako 150 rokov vyrába najlepšie výrobky z čokolády a je to tiež vynálezca belgických praliniek.

Tak vznikol čokoládový UX 250h dlhý vyše metra a vyrobený z 80 kg najkvalitnejšej belgickej čokolády s certifikátom  UTZ. Dvaja majstri ručne tvorili toto cukrárske veľdielo na kolesách až 160 hodín. Sladký UX vzbudzuje nadšenie detailami – predstavitelia Neuhaus precízne zachytili dokonca aj ráfiky a dezén pneumatík. Nikto nemá pochybnosti, že ich práca je hodná najlepších majstrov Takumi Lexusu, ktorí sa každodenne usilujú o kvalitu každého detailu automobilov japonskej značky.

Dovidenia v Bruseli

Čokoládový UX 250h je umiestnený v salóniku značky Lexus na letisku v Bruseli a bude tam až do konca septembra. Výnimočný model bol vytvorený špeciálne na oslavu prvého výročia salónika Lexus. Od apríla 2018 navštívilo toto miesto viac ako pol milióna hostí a salónik získal titul najlepšieho letiskového salónika v Európe.

Značky: