Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Automobilka Lexus oslávila ďalší míľnik spolupráce s filmovým štúdiom EuropaCorp na futuristickom plavidle Skyjet, ktoré sa objavilo vo filmovej premiére akčnej dobrodružnej snímky Valerian a mesto tisícich planét.

Svetová premiéra snímky sa konala včera večer v kine TCL Chinese Theatre v Hollywoode. Jednomiestne vesmírne plavidlo, ktoré vzišlo z tejto spolupráce, sa pri príležitosti premiéry predstavilo na červenom koberci za účasti filmových hviezd Cary Delevingne a Dana DeHaana. Do slovenských kín film vstúpi už tento štvrtok.

Dane a Cara spolu s ďalšími členmi hviezdnej zostavy s Rihannou a Krisom Wu zapózovali filmovým fanúšikom pri plavidle Skyjet. Valerián je najdrahším európskym filmom v histórii, čomu zodpovedali aj veľké očakávania počas premiérového večera.

Jednomiestnu vesmírnu loď Skyjet vytvoril autorský tím snímky Valerian s ambíciou ukázať dopravný prostriedok vychádzajúci z reality, ale zároveň zapadajúci do sveta filmu Valerian, ktorého dej sa odohráva v 28. storočí. Tím kreatívcov uvedeného filmu spolupracoval s návrhárskym tímom Lexus s cieľom zakomponovať do konečnej podoby plavidla Skyjet niektoré ikonické dizajnové prvky značky Lexus a tiež najmodernejšie technológie automobilky.

Pri príležitosti filmovej premiéry komentuje Spiros Fotinos, vedúci globálneho brand manažmentu a marketingu značky Lexus: „Bolo úžasné uvidieť Skyjet na červenom koberci a vychutnať si fantastické reakcie fanúšikov. Film nám pripomína, že budúcnosť je limitovaná len našimi predstavami. Z pohľadu značky to podnecuje našu zvedavosť a inšpiruje nás k snahe ponúkať úžasné zážitky.“

Značky: