Nová funkcia je dostupná v 104 krajinách.

Inteligentné televízory značky LG využívajú operačný systém WebOS. Aj napriek tomu v priebehu tohto mesiaca ponúknu podporu služby Filmy Google Play, ktorá bola doteraz dostupná iba pre platformu Android TV. Výhodou tohto riešenia je, že si môžete jednoducho zapožičať alebo zakúpiť digitálnu verziu filmu priamo prostredníctvom vášho televízora. Nepotrebujete teda ďalšie zariadenie.

Filmy Google Play je spoločne s platenou službou HBO GO jedna z mála VOD (video-on-demand, video na požiadanie) služieb, ktoré sú dostupné na našom trhu. Videopožičovňa TopFun skončila pred polrokom a Voyo.sk neponúka dostatočne kvalitnú databázu filmov. Chýbajú najmä nové tituly. K dispozícii sú takisto filmy v obchode iTunes. V tomto prípade však budete potrebovať zariadenie Apple TV, aby ste si ich pozreli na TV obrazovke.

LG nedefinoval, pre ktorých 104 krajín bude služba dostupná. Predpokladáme, že by sa v zozname mohlo nachádzať aj Slovensko.

Zdroj: Android Authority

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit