Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LG stále prehlbuje svoj status globálneho lídra v starostlivosti o oblečenie. Teraz vám predstavuje najmodernejšiu invertor technológiu a inovatívny výkon na českom a slovenskom trhu prostredníctvom novo uvedeného radu LG sušičiek v 9 kg a 8 kg prevedení.

Šetrí peniaze i čas

Vďaka plnému porozumeniu túžby zákazníkov získať zo svojej sušičky maximum, LG vyvíja zariadenia, ktoré nielenže chránia oblečenie, ale šetria aj spotrebovanú energiu. Výsledkom tohto prístupu je bezkonkurenčná technológia DUAL Inverter Heat Pump s neuveriteľnou energetickou účinnosťou A+++ (-10%).1 Krátkeho sušiaceho času a vylepšeného výkonu dosahuje vďaka dvom valcom, ktoré súčasne stláčajú chladivo. Duálne invertorové tepelné čerpadlo zároveň umožňuje niekoľko ekologických nastavení podľa potreby zákazníka. Napríklad, Energy Mode (režim Energia) šetrí energiu a Time Mode (režim Čas) urýchli čas sušenia až na pôsobivých 16 a pol minúty na kilogram bielizne.

Účinnejšie, ale s jemnou starostlivosťou

Používatelia sušičiek sa často obávajú poškodenia svojho oblečenia počas sušiaceho cyklu. Obavy ale vymiznú s vylepšeným tepelným čerpadlom novej LG sušičky, ktorá stále udržuje nízku teplotu tkaniny počas sušenia, a tým aj znižuje pravdepodobnosť zrazenia všetkých druhov bielizne, cez spodnú bielizeň až po vlnené svetre. Spotrebič je tiež vybavený špeciálnym programom pre alergikov, ktorý eliminuje až 99,9% alergénov, ako sú prach roztoče, peľ alebo zvieracie alergény, pre zabezpečenie čo najhygienickejšieho výsledku.3 Užívatelia môžu tiež využiť dvojitú starostlivosť pre alergikov, v podstate od začiatku prania až do konca sušenia, ak tento program zvolia aj v LG práčke.

Navyše, na obe hlavné technológie sušičky – ako na duálny invertorový kompresor, tak na invertorový motor, je poskytovaná desaťročná záruka zaisťujúca dlhoročnú životnosť.

Vysoká účinnosť a výkon novej sušičky znamená lepšie výsledky sušenia a viac pohodlia pre užívateľov. Samočistiaci kondenzátor eliminuje nutnosť manuálnej údržby vďaka silnému preplachu vodou, ktorý odstráni všetky zachytené vlákna a prach v kondenzátore. Technológia Sensor Dry analyzuje vlhkosť v oblečení a upravuje tak čas a teplotu sušiaceho cyklu na optimálne hodnoty. Možnosť otočenia dvierok zvyšuje kompaktnosť spotrebiča, tak aby sa pohodlne zmestil do každého domova.

V rýchlo sa rozvíjajúcej ére chytrých zariadení by žiadny LG spotrebič nebol kompletný bez SmartThinQ technológie a WiFi konektivity. Tieto funkcie umožňujú diaľkové ovládanie, diagnostiku a kontrolu súčasného stavu pripojeného zariadenia. Viac ako 16 doplnkových cyklov, napríklad pre športové oblečenie, osvieženie lôžkovín, spodnú bielizeň alebo program Nekrčivý, môžu byť do zariadenia stiahnutých práve prostredníctvom smartfónu. Okrem toho je nová LG sušička rozšírením expandujúcich možností prania a starostlivosti o bielizeň. Je plne kompatibilná s LG práčkami, tak aby ponúkla používateľom prispôsobenie podľa ich potrieb.

„Sme hrdí, že môžeme na európskom trhu predstaviť našu novú sušičku,“ uvádza Song Dae-hyun, prezident spoločnosti LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. „Revolučná technológia DUAL Inverter Heat Pump™, ktorá je súčasťou aj novej sušičky, ponúka špičkový výkon a účinnosť. Vysoká úroveň starostlivosti a odhodlanie, ktoré LG investuje do vývoja každého výrobku za účelom zvyšovania užívateľského komfortu, poháňa spoločnosť v popredí trhu a stále nás motivuje k postupu vpred.“

Značky:

Komentáre sú uzavreté