Operácie so súbormi si môžete spestriť mini hrou.

Ide o systémový doplnok Lunar Lander, ktorý použije vlastné knižnice na prepísanie pôvodných okien práce so súbormi vo Windows. Po stiahnutí treba súbory rozbaliť a spustiť cez súbor CopyDialogLunarLander. Celý projekt má menej ako 2 MB. Po spustení sa ikona programu usídli vedľa hodín a bude signalizovať aktívnosť tohto doplnku.

Lunar Lander

Pri každej operácii ako kopírovanie, presúvanie alebo odstraňovanie súborov si budete môcť zahrať. Je to vhodné pri operáciách, ktoré trvajú dlhší čas. To je logické, pretože vaše herné pole je dialógové okno. Niekedy je ale práca so súbormi dlhšia, rovnako ako pri práci so sieťovým úložiskom.

Hra sa nespúšťa automaticky. Je dostupná od začiatku zobrazenia okna, treba ju aktivovať medzerníkom a potom ovládať šípkami. Plyn pridávate šípkou nahor. Takýchto hier si zahráte rôzne množstvo, medzerníkom sa dá aktuálna reštartovať. Proces práce so súbormi to neovplyvňuje.

Veľmi pekne to bude vyzerať pri aplikovaní niektorej z tém kontrastných profilov systému, ktorým máte možnosť upraviť aj farebnosť okna. Terén sa generuje automaticky, podľa toho, ako prebieha operácia so súbormi.

Zdroj: Sanakan8472

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.