Zdá sa vám desiata generácia iPhonu príliš drahá a cena 1200, respektíve 1400 eur prehnaná? Potom asi len nechápavo pokrútite hlavou nad jeho luxusnou edíciou s názvom Special Edition for Bentley.

Patríte medzi najbohatších ľudí tejto planéty a skutočných milovníkov luxusu, ktorí sú ochotní investovať do nového smartfónu rádovo niekoľko tisíc, či možno až desiatok tisíc eur? Potom by ste mali spozornieť pri pohľade na novinku od vietnamského výrobcu Golden Ace Geneva. Ten sa rozhodol zhotoviť pre svojich zámožných klientov limitovanú edíciu 100 kusov modelov iPhonu X, ktoré nesú názov Special Edition for Bentley. Tradičné logo nahryznutého jablka sa firma rozhodla nahradiť okrídleným logom britskej štýlovej automobilky Bentley. Na použitých materiáloch sa tu rozhodne nešetrilo, keďže rám okolo čierneho skla je zhotovený z 18–karátového zlata. Zadná strana novinky vyzerá skutočne prémiovo a s týmto telefónom si môžete byť naozaj istý, že sa od davu odlíšite.

Negatívom bude samozrejme cena. Tú výrobca ani na svojom oficiálnom webe neuvádza a dostupná je podľa našich zdrojov výhradne na vyžiadanie potenciálneho záujemcu. Pokiaľ máte záujem, môžete sa na ňu dopytovať na tomto webe, kde okrem iného nájdete aj špeciálne upravené luxusné edície od výrobcov ako BlackBerry, Samsung, Nokia či Vertu. Čo na tento bohémsky „úlet“ poviete? Koľko by ste boli ochotní zaň zaplatiť?

Zdroj: Redmond Pie

 

Prečítajte si aj:

Luxusná značka smartfónov Vertu je mŕtva