Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Seyfor, jeden z najväčších európskych poskytovateľov firemných ICT riešení, posilňuje svoj manažérsky tím. Na pozíciu riaditeľa komunikácie nastupuje Marek Steiger, ktorý sa v prvom rade zameria na posilnenie povedomia o nedávno rebrandovanej spoločnosti. Jeho cieľom je tiež zjednotenie komunikácie všetkých 34 platforiem, ktoré Seyfor vyvíja a dodáva podnikateľom, firmám aj korporáciám v 38 krajinách vrátane slovenského trhu.

Marek Steiger má v oblasti komunikácie, brand buildingu, vedenia veľkých projektov a tímov bohaté skúsenosti. Pôsobil 14 rokov v Zoo Praha, kde mal na starosti komplexné programové a vzdelávacie aktivity, venoval sa rozvoju marketingovej komunikácie a obchodných projektov. Ako šéf externej komunikácie v spoločnosti Vodafone riadil okrem iného mediálne uvedenie mobilných taríf s neobmedzenými dátami na slovenský trh, predstavenie 5G sietí či akvizície UPC. Okrem novej pozície v Seyfore si zachováva aj doterajší post šéfa brandu a komunikácie v sesterských spoločnostiach Imper a Mediaboard (predtým Monitora). V rámci svojich ďalších aktivít sa Marek Steiger dlhodobo venuje pedagogickej činnosti so zameraním na etológiu a životné prostredie a vo voľnom čase aktívne športuje.

V spoločnosti Seyfor, ktorá v roku 2022 prešla kompletným rebrandingom, sa chce Marek Steiger zamerať predovšetkým na stabilizáciu a posilnenie pozície popredného dodávateľa komplexných ICT služieb. Okrem toho je jeho cieľom ďalšie posilňovanie kľúčových produktov spoločnosti, ku ktorým patrí online fakturačná služba iDoklad, vysoko cenený podnikový systém Money ERP a ďalšie špecializované riešenia zamerané, napríklad na oblasť dátových analýz, IT infraštruktúry, CRM systémov či posilňovanie kybernetickej bezpečnosti.

„Seyfor je jedna z najrýchlejšie rastúcich spoločností vo svojej oblasti, a to v medzinárodnom meradle. Do svojho portfólia priberá priebežne formou akvizícií ďalšie značky a integruje ich do vlastného, ​​vysoko profesionálneho ekosystému, ktorý pomáha rásť podnikateľom od ich začiatkov až po riadenie veľkých korporácií. Chcem ukázať firmám aj ľuďom inšpirujúci príbeh firmy a jej zakladateľa Martina Cíglera, prínosy súvisiace s využívaním moderných technológií aj upozorňovať na možnosti predchádzania rizík spojených s nebezpečenstvami číhajúcimi v kyber priestore,“ hovorí Marek Steiger.

MAREK STEIGER
MAREK STEIGER, Seyfor

Spoločnosť Seyfor je ukážkovým príkladom úspechu lokálnej značky, ktorá si vypracovala svoju súčasnú pozíciu od základov. Aktuálne jej obrat rastie už štyri roky po sebe medziročne o 30 percent. Aktuálne zamestnáva vyše 1 700 ľudí a obsluhuje zákazníkov v 38 krajinách. Medzi klientov využívajúcich Seyfor softvérové ​​riešenia patria spoločnosti ako E.ON Česká republika, fínska colná správa, Zentiva, Tatra Trucks, Marius Pedersen, Business Lease a ďalšie.

„Po významných akvizíciách realizovaných na jeseň minulého roka chcem prispieť k stabilizácii spoločnosti Seyfor v novom zložení. Značky, ktoré Seyfor kúpil, sú známe a našou úlohou je udržať a ďalej posilniť ich potenciál pri súčasnej integrácii ich technológií do našich systémov. Okrem posilnenia externej komunikácie vnímam ako svoju úlohu aj rozvíjanie interných vzťahov a vyzdvihnutie profesionality a schopností kľúčových osobností vo firme,“ dodáva Steiger.

Značky: