Niekedy môže aj malá šanca znamenať veľkú zmenu v živote. Samozrejme za predpokladu, že sa jej človek chytí.

Mnohí z nás snívajú o tom, že nás naša práca bude baviť, bude našim koníčkom a na strane druhej nás aj uživí alebo (v tom lepšom prípade) z nás dokonca spraví boháčov. Pravda je však taká (na základe viacerých prieskumov z posledných rokov zameraných na spokojnosť a angažovanosť zamestnancov vo veľkých firmách), že ľudí šťastných na ich pozíciách je menej ako 30 %. Fundovaná analýza o tom, prečo je tomu tak, by zabrala ďalších niekoľko strán. Avšak to, že 2/3 nespokojných alebo len málo spokojných zamestnancov predstavuje vysoké číslo, sa nedá poprieť.

Denne sa stretávame s prípadmi, kde hlavnú rolu hrá nepríjemný šéf, konflikt v tíme, nízky plat a pod. Čo nás teda motivuje aj naďalej sedieť na rovnakej stoličke, aj keď inde by nám bolo pravdepodobne lepšie? Ak aj ty spadáš do kategórie „čakateľov“ na zmenu, vedz že na jednu super-mega-bomba ponuku práve pozeráš.

Košické FPT-čko (www.fpt.sk) totiž onedlho štartuje program, ktorý má všetky predpoklady na to, aby do tvojho pracovného života priniesol potrebnú zmenu. Si IT konzultant, tester alebo si už “pričuchol” k programovaniu, ale stále to nie je ono? Nadupaná platená stáž v metropole východu môže znamenať tvoju šancu na zmenu.

„Ide o jedinečnú šancu pre úspešných kandidátov posunúť ich kariéru v IT businesse. ABAP programátorov je totiž na trhu ako šafránu a je viac ako isté, že v budúcnosti po nich bude zo strany firiem obrovských dopyt. Robiť na zaujímavých projektoch, byť žiadaný, a tak aj dostatočne morálne a finančne ohodnotený, je základným predpokladom úspešnej kariéry,povedal na margo nového FPT programu špecialista na komunikáciu spoločnosti, Róbert Packaň. 

Základné info: ABAP Trainee Program je platená (full-time) stáž určená pre všetkých, ktorí inklinujú k programovaniu alebo sa chcú posunúť od IT konzultantov (napr. v SAP-e) alebo testerov k developmentu. Dĺžka programu je 3 až 6 mesiacov v závislosti od šikovnosti stážistu.

Začiatok: program štartuje 8. 2. 2017, predchádza mu však výberové Assessment Centrum (AC) z tých najlepších registrovaných kandidátov.

Ako na to:

KROK 1 – zaregistruj sa na www.abap.fpt.sk

KROK 2 – ak vyhovieš, spoločnosť ťa buda obratom kontaktovať, aby si prišiel na výberko (AC), ktoré bude 1. 2. 2017 v priestoroch firmy

KROK 3 – zahviezdi počas AC

KROK 4 – nastúp na program, makaj a zmluva v IT firme ti možno pristane na stole

Miesto realizácie: program bude v priestoroch Fpt Slovakia, Južná trieda 6, Košice

Viac informácií o tomto programe nájdeš aj na oficiálnej facebookovej stránke Fpt Slovakia>> 

Registrácia na program končí už tento piatok (20. 1. 2017).

Značky: