Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Skončil vám paušál a chcete vymeniť svoj mobilný telefón? Vyberte si k svojmu paušálu nový telefón značky Maxcom, ktorý ponúka vynikajúci pomer kvality a ceny.

Firma Maxcom je špecialista na tlačidlové telefóny a momentálne ponúka najširšie portfólio mobilných telefónov na Slovensku. Aj preto telefóny Maxcom nájdete v ponuke všetkých slovenských operátorov. Od biznis triedy pre firmy, cez odolné telefóny pre špeciálne použitie, klasické vyklápacie véčka, až po telefóny pre jednoduché používanie, ktoré sú najviac obľúbené u seniorov.

Značka Maxcom síce nie je najznámejšou značkou na trhu vyrábajúca tlačidlové telefóny, ale ponúka to, čo zákazník potrebuje – kvalitné telefóny s veľkým displejom za rozumné ceny. Aj preto si telefóny Maxcom získali veľkú popularitu medzi zákazníkmi slovenských operátorov a stali sa najpredávanejšími mobilnými telefónmi na našom trhu.

U operátora Orange nájdete hneď niekoľko modelov, od telefónu Maxcom MM720BB pre jednoduché použitie, cez elegantný Maxom MM235, až po obľúbený Maxcom MM320, ktorý ponúka najväčší displej v ponuke tlačidlových telefónov tohto operátora a patrí u neho do TOP 5 najpredávanejších telefónov celkovo

Operátor Slovak Telekom a.s. zaradil do ponuky telefón Maxcom MM238 3G. Tento elegantný telefón s 2.8″ displejom a kovovými prvkami rámu je populárny ako medzi rezidenčnými zákazníkmi, tak aj firmami. I preto sa tento rok každý mesiac umiestňuje v TOP 10 najpredávanejších telefónov celkovo.

Ak ste zákazníkom O2, vyberte si šikovný, bielo modrý telefón Maxcom MM136 s jasným 2.4″ displejom poskytujúcim naozaj nádherné zobrazenie. Tento telefón je obľúbený medzi zákazníkmi, ktorí chcú osvedčenú klasiku s kvalitným displejom.

Zákazníci 4ky majú na výber medzi malým a kompaktným telefónom Maxcom MM128 alebo Maxcom MM462, ktorý radi kupujú mladí ľudia pre svojich rodičov, pretože extra veľká podsvietená klávesnica a veľké písmená sú ideálne prispôsobené na ľahké používanie pre staršiu generáciu.

Značky: