Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

mBank prináša jednoduchý systém na získanie zliav u obchodníkov. Vo vybranom obchode stačí zaplatiť kartou mBank a zľava bude automaticky priznaná. V e-shopoch zasa pri platbe kartou mBank stačí zadať zľavový kód, ktorý je dostupný na stránke banky. Takto je možné ušetriť na nákupe vianočných darčekov až do 20 % bez nutnosti registrácie alebo tlačenia zľavových kupónov.

Zľavový program mBank pod názvom mBenefity vznikol s cieľom priniesť klientom viac ako len bankové služby. Ponuka partnerov programu výhod sa bude postupne rozširovať a aktuálne zahŕňa veľkých obchodníkov so sortimentom najrôznejších produktov a služieb. V súčasnosti je možné zľavy uplatňovať v predajniach Tescoma, online obchodoch skupiny Vivantis (parfémy, kozmetika, móda a doplnky), obchodoch s módou Litex, kníhkupectve Martinus, alebo na portáli kvety.sk.

„Zľavový program mBenefity je rozšírením našej dlhodobej stratégie zintenzívňovať starostlivosť o zákazníkov. Chceme im ponúknuť aj ďalšie výhody, nielen konto bez zbytočných poplatkov či výhodné pôžičky. mBenefity sú netradičný spôsob, ako ušetriť peniaze prostredníctvom zliav, ktoré banka dohodla u obchodníkov,“ hovorí Natálie Špiříková, manažérka online marketingu mBank pre Slovensko a Českú republiku.

Zoznam obchodov ako aj zľavové kódy je možné nájsť na stránkach banky: http://www.mbank.sk/individualni/sluzby/mbenefity/

Značky: