Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prvá nízkonákladová digitálna banka na Slovensku mBank má novú hovorkyňu. Je ňou Kristína Gáliková, ktorá bude zodpovedať za externú komunikáciu, teda vzťahy s médiám a aktivity v oblasti PR na Slovensku.  

Kristína Gáliková

Cieľom Kristíny Gálikovej je predovšetkým naďalej poskytovať kvalitný servis médiám, prehlbovať a zlepšovať vzťahy a spoluprácu s nimi ako aj zvyšovať povedomie o mBank, jej produktoch a službách širokej verejnosti.

„mBank je dynamickou, otvorenou bankou a taká je aj naša komunikácia. Verím, že Kristína posilní náš tím svojimi skúsenosťami z printových médií a pohľadom generácie Y a Z,“ hovorí Robert Chrištof, generálny riaditeľ mBank pre Slovenskú republiku.

Kristína Gáliková vyštudovala odbor masmédiá na Paneurópskej vysokej škole a tiež medzinárodné vzťahy na Vysokej škole medzinárodných a verejných vzťahov. Novinárčine sa začala venovať ešte popri strednej škole a vysokej škole. Počas tohto obdobia prispievala do prevažne lifestylových magazínov. Do mBank prichádza po viac ako dvoch rokoch pôsobenia v Novom Čase, kde najprv pracovala ako redaktorka na oddelení Zahraničie a následne aj ako vedúca tohto oddelenia.

Značky: