Riaditeľ prémiových služieb, Robert Lamvik, odchádza zo Spotify a prichádza do Headspace.

Je to firma a zároveň aplikácia, ktorá slúži na meditovanie. Headspace je vedúcou firmou v tejto oblasti a okrem aplikácie pre Android a iOS ponúka aj webovú aplikáciu. Meditovať tak môžu záujemcovia kdekoľvek.

Headspace si zakladá na profesionalite a skutočne odbornej spôsobilosti. Čo inak zistíte sami po vyskúšaní aplikácie. Rich Pierson, spoluzakladateľ Headspace hovorí, že vždy mali tím vedcov, no prijímanie ľudí s know-how je základom pre ďalší rozvoj.

Narážal na prijatie Dr. Megana Jonesa Bella zo startupu Lantern, ktorý bude mať vo firme na starosti práve odbornú oblasť duševného zdravia.

Lamvik by sa mal v Headspace postarať o to, aby sa viac používateľov stalo predplatiteľmi služby a používali všetky jej možnosti. Služba nie je vyslovene lacná, no za mesačný alebo ročný poplatok vyše 50 EUR (v závislosti na balíku a akcii) rozhodne stojí.

Zadarmo je program s 10 meditačnými lekciami, ktorý sa volá Take 10. Prevedie vás základmi meditácie a ukáže vám spôsob, ako aplikáciu používať prakticky kdekoľvek. Desať minút na lekciu je naozaj málo a vyskúšať ju môžu aj tí najmenej dôverčiví.

Stiahnite si:

Google Play
App Store

Zdroj: TechCrunch

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.