Spoločnosť Microsoft pripravila pre svoj Android spúšťač zásadné zmeny.

Niektoré funkcie boli testované takmer jeden mesiac v beta verzii tejto obľúbenej aplikácie. Aj keď väčšina zmien je iba kozmetických, tak update prináša zopár noviniek, ktoré sa skrývajú pod kapotu tohto launchera. Microsoft Launcher vo verzii 5.3 prichádza s úplne novým widgetom Time / Weather, ktorý umožňuje používateľom pridávať viac widgetov pre viacero lokalít. Stránka podrobností bola takisto vylepšená.

Aktualizácia prináša do aplikácie viacero vylepšení, ale najdôležitejšie sú tie, ktoré boli vykonané na domovskej obrazovke, v doku a widgete vyhľadávania. Ak tento launcher používate dlhší čas, s najväčšou pravdepodobnosťou si zmeny všimnete ihneď. Pribudlo aj zopár ďalších zaujímavých noviniek, ktoré využijú hlavne majitelia pracovných profilov pri práci s e-mailami a rýchlejšom pristupovaní k svojim pracovným aplikáciám.

Pokiaľ chcete vyskúšať tento šikovný spúšťač – Microsoft Launcher vo verzii 5.3, tak už je aktuálne dostupný na stiahnutie aj v Obchode Play a pokiaľ Microsoft Launcher už používate a chcete využívať jeho najnovšie funkcie, aktualizujte hneď teraz.

Ak by ste chceli získať lepší prehľad o alternatívnych spúšťačoch / launcheroch, prečítajte si článok nižšie, kde sme sa tejto téme venovali podrobnejšie.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Začíname s Androidom: Ako upraviť používateľské prostredie smartfónu na nepoznanie?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.