Microsoft spustil predobjednávky na Surface Laptop Studio a Surface Pro 8.

Obe novinky budú na slovenskom trhu dostupné pre komerčných i koncových zákazníkov a to od 22. februára 2022.

Surface Pro 8 predstavuje najnovšiu generáciu Windows tabletu, ktorý je možné jednoducho premeniť na notebook pomocou odnímateľnej klávesnice s touchpadom. Tá funguje aj ako ochranný obal. Samotný tablet ponúka vynovený dizajn s tenkými rámikmi okolo displeja, hmotnosť 891 gramov a výdrž až 16 hodín.

Poháňa ho procesor Intel Core 11. generácie v kombinácii s až 32 GB RAM a až 1 TB SSD úložiskom. Vo výbave je tiež 13-palcový displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Ďalšie detaily o Surface Pro 8 si prečítajte v samostatnom článku, TU.

Všestranný notebook Surface Laptop Studio

Surface Laptop Studio zaujme všestranným dizajnom, ktorý umožňuje rôzne spôsoby používania. Tento notebook je navrhnutý pre vývojárov, tvorcov obsahu, dizajnérov aj hráčov. Vo výbave má 14,4-palcový 120 Hz displej, procesor Intel Core 11. generácie, až 32 GB RAM a grafickú kartu až do NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti .

Pre koncových zákazníkov sú zariadenia i príslušenstvo k dispozícii na predobjednanie u partnerov Alza, Play go smart (pgs.sk) a na Microsoft Store. Komerční zákazníci vrátane korporácií, firiem, podnikateľov alebo organizácií si môžu Surface Laptop Studio a Surface Pro a príslušenstvo predobjednať u vybraných partnerov na stránkach Zoznam autorizovaných predajcov spoločnosti Microsoft – Microsoft Surface pre firmy alebo u svojho zástupcu spoločnosti Microsoft.

Cena Surface Pro 8 štartuje na 1 179 eur, Surface Laptop Studio je k dispozícii od 1 699 eur. Súčasťou predobjednávok na Surface Laptop Studio u vybraných partnerov je aktívne pero Surface Slim Pen 2 v hodnote 134 eur ako darček.

Zdroj: Microsoft

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit