Saramonic Blink 500 Pro B2 je 2,4 GHz duálny bezdrôtový systém, s ktorým dosiahnete špičkový zvuk pri natáčaní dvoch osôb. Dá sa využiť s fotoaparátom, ale aj smartfónom či tabletom.

Vo výbave je jeden prijímač s pripojením na slúchadlá, ďalej dva vysielače so zabudovanými mikrofónmi, ale aj možnosťou použitia externých mikrofónov, ďalej dva takéto mikrofóny, protiveterné krytky a dva káble pre kameru (TRS) a pre smartfón (TRRS). Zaujímavou súčasťou je nabíjacie puzdro, kam sa vysielač a prijímač umiestňujú. Prijímač sa dá pricvaknúť na smartfón alebo umiestniť do sánok na fotoaparáte. Všetko stačí len zapnúť a môžete nahrávať.

Do 3,5 mm vstupu vysielača môžete pripojiť akýkoľvek mikrofón alebo iný zdroj zvuku a viete na ňom nastaviť zisk. Na displeji prijímača vidíte prenášaný zvuk v podobe grafu. Ak na vašom zariadení nemáte výstup na slúchadlá, toto veľmi oceníte. Na prijímači je prepínač, či je to Mono alebo zmiešaná Stereo nahrávka. Aj tu na OLED displeji vidíte, čo nahrávate. Dosah na voľnom priestranstve je až 100 metrov, batérie vydržia na 8 hodín nahrávania. Nabíjacie puzdro má batériu s kapacitou 2000 mAh. Existuje v čiernej aj bielej farbe.

Cena: 299,47 €

Zapožičal: focus nordic, www.focusnordic.cz

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.