V spolupráci s  www.dobrakava.eu vám prinášame špeciálnu Mikulášsku súťaž o 5 balíčkov kávy COLOMBIA EL COLIBRÍ. Stačí ak sa do  5. 12. 2015 do 23.59 zapojíte do našej súťaže. Súťaž vyžrebujeme presne na Mikuláša 6. 12. 2015 a výsledky prinesieme na tejto stránke.

kava_miki_vyd5_nowat
El Colibrí je mokrou metódou spracovaná odroda kávovníka arabského Caturra. Káva je pražená svetlejšie, čím si zachová jej skutočný profil, nepotláča aciditu a ovocné tóny. Vo svojej šálke tak pocítite omnoho čistejšiu, dobre vyváženú chuť  so stredným telom. Pre ľudí takto pôsobí nie až tak intenzívne, „prepražene“, ale veľmi príjemne. To je aj dôvod, prečo ju piť. Menej dráždi tráviace orgány, pričom účinky kofeínu a ďalších stimulačných látok pôsobia bezchybne. Čerstvo upraženú a na želanie i pomletú vám ju pošlú domov, stačí si ju objednať cez eshop www.dobrakava.eu, alebo navštíviť degustačnú kaviareň s obchodom Coffe shop na Starej Prievozskej 2 v Bratislave.

SÚŤAŽNÁ ÚLOHA:

Vašou úlohou je tipnúť si, koľko litrov kávy vypije redakcia touchIT za jeden pracovný týždeň?
(Pomôžeme vám, sme v redakcii piati, pričom jeden z nás pije kávu sporadicky.) Vyplňte nižšie uvedený formulár do 5. 12. 2015 a my vás zapojíme do žrebovania. Vyžrebujeme piatich výhercov podľa správnosti tipov. V prípade viacerých presných tipov vyžrebujeme výhercov z týchto tipov náhodným žrebovaním.

 

VÝHERCOVIA A SPRÁVNA ODPOVEĎ:

V redakcii za jeden pracovný týždeň vypijeme približne 12 litrov kávy. Výhercami sa stávajú:
Agneša Kačkovičová, Nitra
Janka Povodová, Martin
Róbert Brestenský, Bratislava
Oliver Srnovský, Bratislava
Janka Kozelová, Košice

 

Značky: