V ankete Mobil roka môžete vyhrať skutočný párty reproduktor JBL PartyBox 300. Je to trochu iný kaliber.

Hľadáte prenosný reproduktor, ktorý ozvučí nielen obývačku ale najmä záhradnú párty, grilovačku alebo nejakú oslavu? PartyBox 300 je síce prenosný, no zároveň je to niečo iné, než ste bežne zvyknutí. Značka JBL s ním chce zaujať nielen po zvukovej stránke ale aj po vizuálnej. Reproduktor má totiž podsvietenie okolo meničov, ktoré vytvorí príjemnú vizuálnu atmosféru. Na výber sú tri typy svetelných efektov, ktoré si nastavíte podľa príležitosti a vášho štýlu.

PartyBox 300 má celkový výkon 120 W a je zložený z piatich meničov. Tri výškové s priemerom 2,5“ a dva basové s priemerom 6,5“. Nespornou výhodou je, že reproduktor vydrží prehrávať hudbu takmer 18 hodín a nie je potrebné ho externe napájať.

Na správne karaoke nechýba vstup na mikrofón. Zaujímavou možnosťou je využiť vstup na gitaru. Prehráva súbory cez USB rozhranie a keď budete mať tieto reproduktory dva, môžete ich prepojiť medzi sebou. Vytvoríte si vďaka tomu systém True Wireless Stereo.

Ak chcete tento reproduktor vyhrať, stačí, aby ste sa hlasovali v ankete Mobil roka 2018 a vybrali si v nej svojich favoritov. Urobte tak hneď teraz na tejto stránke www.mobilroka.sk