Vynovenú mobilnú aplikáciu zdravotnej poisťovne Dôvera ocenia najmä podnikatelia a živnostníci. Odteraz už nemusia myslieť na sumy a termíny platieb poistného, pretože všetko budú mať poruke vo svojich smartfónoch.

DoveraUp-1

Kartička poistenca a prehľad užívaných liekov, vyšetrení a diagnóz vždy poruke sú pre používateľov mobilnej aplikácie od Dôvery samozrejmosťou. Najnovšie do nej Dôvera  zapracovala stav účtu platiteľov poistného pre tých poistencov, ktorí si sami platia  zdravotné odvody.

Podnikatelia a živnostníci tak budú mať prehľad o tom, koľko, za čo a dokedy je potrebné zaplatiť, bez toho, aby museli niekam chodiť alebo telefonovať. Aktuálne a presné informácie o stave svojho účtu v zdravotnej poisťovni budú mať vždy k dispozícii a skontrolovať si ich môžu napríklad pri rannej káve, skôr než sa začnú venovať práci.

Čo je nové v mobilnej aplikácii:

  • profil platiteľa,
  • presné a aktuálne informácie o záväzkoch voči zdravotnej poisťovni,
  • zobrazenie stavu účtu platiteľa poistného, teda koľko, za čo a dokedy je potrebné zaplatiť,
  • kto a za aké obdobie poistné platí, prípadne kto platil v minulosti,
  • kompletný prehľad platieb poistného od roku 2009,
  • evidencia prípadných dlhov voči zdravotnej poisťovni.

Mobilná aplikácia poisťovne Dôvera funguje od roku 2013 a je bezplatná. Spolupracuje s operačnými systémami Android, iOS a Windows Phone. Využívať ju môžu všetci, no len poistenci Dôvery majú prístup k plnej verzii, s ktorou získajú zdravotnú kartu v mobile, digitálny preukaz poistenca, prehľad o lekárskych úkonoch a možnosť ich reklamácie. Je v nej tiež interaktívna mapa s lekárňami a pohotovosťami s GPS lokalizáciou. Prístup na stav účtu platieb budú mať ako prví používatelia operačného systému Android.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.