HONOR na slovenskom trhu odštartoval predaj očakávanej novinky – mobilu s excelentným zvukom a celodennou výdržou batérie HONOR 9A. Novinku kúpite už teraz exkluzívne v Datart.sk a Nay.sk za 159 eur.

Až 32 hodín volania do 4G siete a prémiový zvuk

Výkonný balíček vlastností prémiových smartfónov v kombinácii so super cenou. To je HONOR 9A, prvý mobil s novým obchodom s aplikáciami AppGallery. Vďaka nadštandardnej batérii s kapacitou 5 000 mAh zvládne až 33 hodín hovorov v 4G, až 35 hodín prehrávania videí alebo až 37 hodín prehrávania rádia. Zároveň funguje ako nabíjačka a pomocou pripojeného kábla nabije akékoľvek zariadenie.

Užite si prémiový audio zážitok aj pri maximálnej hlasitosti. Reproduktory v HONOR 9A ponúkajú veľmi dobrý zvuk v stereo podobe. Vďaka technológii Huawei Histen 6.0 alebo Party Mode si môžete užiť obľúbené pesničky s vysokou kvalitou zvuku. S úložiskom 64 GB, ktoré je vďaka microSD karte rozšíriteľné až na 521 GB, si môžete nainštalovať rôzne aplikácie alebo prehrávať videá a prezerať fotky bez nutnosti sťahovať súbory na externý disk.

Ako rýchlo stiahnuť do nového telefónu obľúbené aplikácie?

HONOR 9A využíva používateľské rozhranie EMUI a Huawei Mobile Services. Obsah a podoba AppGallery sa neustále vyvíjajú. Niektoré aplikácie Google nie sú na HONOR 9A predinštalované. Najrýchlejší spôsob, ako dostať obľúbené aplikácie do nového telefónu, je skopírovať si profil zo starého telefónu. Využiť môžete napríklad aplikáciu Phone Clone.

Ďalšou možnosťou je obchod s aplikáciami priamo vo vašom novom telefóne. V smartfóne HONOR 9A je to unikátna AppGallery, ktorá sa každý týždeň rozširuje o nové obľúbené globálne a lokálne aplikácie. Ak by ste niektorú aplikáciu v AppGallery nenašli, skúste obľúbený vyhľadávač More Apps (dostupný aj ako mobilná aplikácia), odkiaľ si môžete stiahnuť ďalšie aplikácie. Okrem toho je súčasťou výbavy nových mobilných telefónov HONOR a Huawei aj oficiálna Huawei aplikácia Petal Search, kde nájdete aj ďalšie aplikácie, ktoré by v AppGallery prípadne chýbali.

Ak potrebujete rýchlu radu alebo hľadáte vychytávky pre nový telefón HONOR, môžete zavolať na zákaznícku linku 800 050 463 (každý pracovný deň od 08:00 do 18:00), môžete tiež navštíviť fanúšikovské diskusné fórum HONOR Klub: https://community.hihonor.com/cz/index. HONOR Klub je dostupný aj ako mobilná aplikácia.

Značky: