Kompaktná krabička Alcatel MOVETRACK s hmotnosťou len 33 g umožňuje zistiť, kde sa nachádza vaša batožina, auto alebo domáce zvieratko.

Je vybavená pripojením na GPS ale aj podporou mobilného internetu a Wi-Fi siete. Na mobilný internet treba do tejto krabičky vložiť dátovú SIM kartu v nano rozmere. Dátová náročnosť je okolo 5 MB za mesiac (posielanie polohy s vyššou presnosťou každé 3 minúty, denne cca 4 hodiny prevádzky po dobu venčenia).

MOVETRACK je vybavená batériou 470 mAh, ktorá udrží prístroj v prevádzke 3 dni. Na jej nabíjanie slúži micro USB konektor, doba nabíjania je 120 minút. Telo trackera Alcatel MOVETRACK je odolné voči vode a nárazu a môžete ho používať samostatne, alebo v niektorom z dvojice silikónových puzdier. Podľa tohto existuje verzia PET alebo BAG. PET je určené na pripojenie na obojok pre psa alebo mačku. Druhé puzdro BAG je určené na batožinu. Takto môžete mať MOVETRACK na kufri, taške či kľúčenke.

Ľahko sa dá umiestniť aj do auta, alebo zavesiť na bicykel či motorku. Vec, na ktorú toto zariadenie umiestnite môžete ďalej sledovať. Viete tak nájsť kľúče alebo sledovať vaše zaparkované auto. MOVETRACK pritom spárujete s telefónom a mobilnou aplikáciou pre Android a iOS. V tejto aplikácii potom monitorujete polohu zvieraťa či objektu v reálnom čase. Poloha na mape sa priebežne aktualizuje a jej história sa ukladá po dobu 24 hodín.

Tiež môžete vyhradiť virtuálnu bezpečnú zónu, kde sa môže objekt nachádzať a po jej prekročení dostanete o tom informáciu. Zariadenie sme mali zapožičané pod AGEM Computers.

Cena: 52,51 eur

Značky: