Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Motorola a klan RUR pozývajú na medzinárodný herný turnaj Brawl Stars. Prihlásiť sa môže každý a úplne zadarmo. Stačí  vyplniť prihlášku na webovej stránke. Turnaja sa zúčastní 500 hráčov zo Srbska, Bulharska, Rumunska, Českej republiky a Slovenska, najlepší hráč z každej krajiny získa skutočne hodnotnú cenu – nový smartfón motorola edge+.

Motorola a klan RUR si pripravili špeciálnu cenu aj pre celkovo najlepšieho hráča turnaja, herný notebook Lenovo Legion Y740-15IRHg, hrá sa taktiež o viac ako 20 prémiových herných doplnkov a špeciálne navrhnuté tričká.

Národná kvalifikácia sa bude konať 6. júna 2020. Top 100 hráčov (20 z každej krajiny) s najlepším hodnotením bude vybraných zo všetkých zúčastnených krajín prostredníctvom kvalifikačných kôl a táto stovka odohrá finále 7. júna 2020. Najlepší hráč z každej krajiny získa najnovšiu vlajkovú loď motorola edge+. Počas oboch dní sa turnaj začne o 12:00 hod. CET (stredoeurópskeho času).

Na tomto odkaze nájdete turnajovú aplikáciu.

Vyrobený pre rýchlosť, silu a špičkový 5G výkon, motorola edge+ má najpokročilejší procesor na svete,  Qualcomm® Snapdragon™ 865, ktorý poskytuje najväčší výkon a takmer okamžitú odozvu pri prehliadaní, sledovaní videí alebo hraní hier. 12 GB DDR5 pamäte Micron udržuje plynulý chod vášho zariadenia s 30 % zvýšením maximálnej priepustnosti a zníženou spotrebou batérie, takže môžete naplno využívať výhody, ktoré poskytuje technológia 5G.

Displej motorola edge+ je skutočne špeciálny, dokáže zobraziť miliardu odtieňov farieb a ponúka neuveriteľnú dynamickú kvalitu obrazu vďaka technológii  HDR10+. S obnovovacou frekvenciou obrazovky 90 Hz, ktorú si zamilujete, sa obrazovka postará o plynulé posúvanie obsahu, takže každý presun a prejdenie prstom na displeji vyzerá úžasne. Obrazovka je tiež ideálna pre zábavu vďaka pomeru strán obrazovky 21:9 – čo je štandardná veľkosť väčšiny filmov a televíznych programov.

motorola edge+ má najhlasnejšie a najvýkonnejšie stereofónne reproduktory, ktoré boli doteraz použité v telefóne a presné ladenie pre profesionálny zvukový výkon a hlbší a plnší zvuk. Technológia ladenia zvuku pochádza od spoločnosti Waves, nositeľa ocenenia Technical GRAMMY® Award, aby bola vaša hudba, videá a telefónne hovory hlasnejšie a jasnejšie ako kedykoľvek predtým.

Systém fotoaparátov v motorola edge+ je tak blízko k foto a video kvalite profesionálnych zrkadloviek ako je to len možné. 108MP fotografický snímač na hlavnom fotoaparáte má najvyššie rozlíšenie, ktoré bolo pri smartfónoch použité a je fyzicky takmer trojnásobne väčší ako 12 MP senzory použité na predchádzajúcich vlajkových smartfónoch. S technológiou Quad Pixel, má tento senzor 4x väčšiu citlivosť na svetlo pre zachytenie neuveriteľne jasných a ostrých fotografií za každých svetelných podmienok. Všestranný systém troch fotoaparátov vám poskytne objektív pre každý záber. Zachyťte viac z diaľky s 8MP teleobjektívom s optickým priblížením a vysokým rozlíšením, odfoťte viac zo scény so 16MP ultra-širokouhlým objektívom, alebo sa priblížte viac a snímajte neuveriteľne detailné zábery zblízka pomocou integrovanej funkcie Macro Vision.

So všetkým týmto špičkovým výkonom a 5G silou sme potrebovali batériu, ktorá by mala výdrž a preto sme do tohto zariadenia dali 5000 mAh batériu, najväčšiu batériu pri 5G telefónoch na trhu, aby vám vydržal viac ako dva celé dni používania. Pre vaše pohodlie, motorola edge+ ponúka káblové nabíjanie  TurboPower a bezdrôtové nabíjanie, navyše môžete v okamihu dobíjať svoje príslušenstvo a ostatné zariadenia pomocou bezdrôtového zdieľania energie.

Pravidlá turnaja:

  • Turnaja sa môžu zúčastniť všetci hráči, ktorí majú viac ako 12 rokov.
  • Maximálny počet účastníkov z každej krajiny (Srbsko, Bulharsko, Rumunsko, Slovensko, Česko) je 100.
  • Hráči budú do kvalifikácie losovaní náhodne, ale budú vybraní zo všetkých prihlásených hráčov na základe ich hodnotenia v hre.
  • Účastníci sa musia pripojiť k hernému klanu najmenej jeden deň pred uskutočnením turnaja, čo znamená, že všetci členovia, ktorí sa pripojili ku klanu turnaj odohrajú.
  • Hráči sú povinní rešpektovať sponzorov a inzerentov.
  • Hráči sú povinní rešpektovať výber režimu a mapy.
  • Účasťou na turnaji povoľuje hráč prehrávanie záznamu hry na sociálnych sieťach (Snapchat, Twitter, Instagram, Facebook…) alebo na streamovacej platforme (YouTube, Twitch) alebo Discord.
  • Hráč musí rešpektovať administrátora a hostiteľa, ich slovo je záväzné.
  • Každý hráč má 2 minúty (odkedy administrátor zavolá hráča) na to, aby vstúpil do miestnosti a začal hru.
  • Prihláška slúži iba na výber hráča do turnaja a na udelenie cien. Zhromaždené údaje sa po skončení turnaja a odovzdaní cien vymažú, pokiaľ hráč nepovolí, aby bol v budúcnosti kontaktovaný našou organizáciou pri usporiadaní ďalších turnajov.

Odporúčania:

  • Dobré a stabilné pripojenie k internetu.
  • Kvalitné vybavenie (napájanie, veľká obrazovka,…).
  • Neponáhľajte sa (spôsobuje to stres, a tým stratu koncentrácie).
  • Vylepšite svoje zariadenie (aby ste nezaostávali).

Nepovoľuje sa:

  • Použitie hlasového modifikátora
  • Použitie účtu Supercell, ktorý nie je v dobrom stave
  • Použitie požičaného účtu (účet iného účastníka – hráči, ktorí sa podelili o svoj účet alebo porušia akýkoľvek iný aspekt Podmienok používania účtu Supercell pred, počas alebo po turnaji budú vylúčení zo súťaže a dostanú zákaz aj na budúce podujatia)
  • Hackovanie ďalších používateľov
  • Kritizovanie, urážanie, posudzovanie moderátorov, organizátorov a ostatných hráčov
  • Byť akýmkoľvek spôsobom „toxický“
  • Ovplyvňovanie hráčov/organizátorov,… (akýmkoľvek spôsobom).
  • Používanie šokujúcich vyjadrení voči komukoľvek (sexuálne, rasistické, náboženské, pornografické,…).
  • Žiadne združovanie sa a kempovanie! Ak zistíme, že ide o takéto správanie, môžete byť z tohto aj z budúcich turnajov diskvalifikovaní.

Prosím, uistite sa, že sú dodržané všetky pravidlá. Ak sa tieto pravidlá nedodržiavajú, hráč bude mať zákaz zúčastniť sa turnaja až do odvolania. Hrajte pre zábavu a rešpektujte svojich protivníkov!

Značky: