Spoločnosť má v ponuke veľa zaujímavých zariadení strednej triedy.

Tento rok sa však táto ponuka môže ešte viac rozšíriť. Známy leakster Evan Blass informuje, že ešte v tomto polroku by sme mali spoznať minimálne dve zariadenia strednej triedy s označením one fusion a one fusion+. 

Na rozdiel od už predstavených zariadení, akými boli napríklad modely one macro, zoom, action alebo hyper, sa nezdá, že by tieto modely boli zamerané na jednu kľúčovú funkciu, ktorú prezentovali ako hlavnú konkurenčnú výhodu.

Spoločnosť motorola by samozrejme mohla predstaviť aj určitý typ pokročilej technológie, ktorú by zúžitkovala v modeloch one fusion, ako napríklad  funkciu Hyper Charging. Zatiaľ sa však môžeme pozrieť na to, čo sa podarilo o pripravovaných smartfónoch zistiť portálu PhoneArena.

motorola one hyper

Model one fusion+ by mohol dostať do svojej výbavy čipset Snapdragon 675. Ako už názov napovedá, čipová sada je výkonnejšia ako Snapdragon 665 v motorole moto g Stylus alebo g Power, ale menej výkonná ako Snapdragon 710, ktorý poháňa napríklad nový razr.

To znamená, že motorola one fusion+ bude pravdepodobne schopná poskytnúť používateľovi dostatok výkonu, ktorý však v cenovej kategórii do 400 dolárov nie je vôbec ojedinelý.

Rovnako môžeme očakávať kombináciu pamätí na úrovni od 4 GB / 64 a 128 GB. Hlavný fotoaparát by mal mať rozlíšenie 12 Mpx. Ďalej by nemala chýbať podpora pre dve SIM karty, predinštalovaný Android 10 a dve farebné varianty – svetlomodrá a svetlohnedá.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Motorola Razr vydrží 27-tisíc zložení: Pozrite si video

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.