Existenciu skladateľného zariadenia potvrdil aj výkonný riaditeľ spoločnosti.

Odvtedy sme mohli počuť zopár nepotvrdených informácií o parametroch a softvérových funkciách. Dizajn smartfónu bol naznačený už skôr, doplnený o sekundárnu obrazovku na vonkajšej strane, ktorú považujeme za praktickú a bude sa využívať pri zložení zariadenia. Na druhej strane, na toto riešenie pri telefónoch RAZR, sme boli zvyknutí už skôr. Najnovšie informácie teraz potvrdzujú, že označenie RAZR bude skutočne pokračovať, a v roku 2019 uvidíme moderného nástupcu legendárnych telefónov.

Vynovené logo

Z dávkou nových informácií sa dozvedáme aj parametre smartfónu. O plynulý chod sa bude starať čipset od Qualcommu – Snapdragon 710, ktorý bude doplnený o 4 a 6 GB pamäte RAM. Vnútorné úložisko bude ponúkané v dvoch veľkostiach, 64 a 128 GB. Podľa informácií sa očakáva, že hlavný skladateľný displej bude mať 6,2-palca a rozlíšenie 876 × 2142 pixelov. Rozmery sekundárneho panelu nie sú známe, pričom sa predpokladá, že bude dosahovať rozlíšenie 600 × 800 pixelov.

Klasická Motorola RAZR

Batéria by mala mať 2 730 mAh, čo vzhľadom na rozlíšenie panela a moderný čipset, nemusí byť až tak zlá hodnota. Zariadenie s kódovým označením Voyager, bude k dispozícii v bielej, čiernej a zlatej farbe.

Aj keď zatiaľ nepoznáme žiadne podrobnosti o dostupnosti, už predchádzajúce správy naznačovali, že cenovka by sa mohla pohybovať na úrovni 1500 dolárov.

Zdroj: PocketNow

Prečítajte si aj:

Motorola RAZR 2019: Pozrite si epické video prichádzajúcej legendy

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.