Tašiek pre fotoaparáty a rôzne iné IT príslušenstvo je na trhu viac než dosť a preto si aj s tohto segmentu príslušenstva vyberáme občas niečo na náš test. Tento krát to vyhrala taška CAMLINK CL-CB23, ktorá pôsobí dosť nafúknuto ale niekedy je nevýhoda aj výhodou.

Kvôli dostatočnej šírke tejto tašky sem pohodlne uložíte väčšiu zrkadlovku a pár objektívov + rôzne príslušenstvo napr. na natáčanie reportáží v teréne ale video recenzií. Taška má vo vnútri 6 ľahko prístupných vreciek na odkladanie rôznych drobností. Najväčšia časť patrí práve priestoru pre fotoaparát, kde máte možnosť si vyskladať priestor podľa potreby a veľkosti vášho zariadenia, vďaka vystuženým molitanovým stenám na suchý zips, ktoré sa dajú premiestňovať (prelepovať).

20160220_153609

Ďalší priečinok je vyhradený pre notebook alebo tablet, ktorý dostatočne chráni vložené zariadenie a odoláva otrasom. Maximálna veľkosť notebooku alebo tabletu, ktorý do tašky vojde je 13,3“.  Vonkajšia zadná časť je vybavená vozíkovým popruhom a jedným veľkým vreckom s vode odolným zipsom. V prednej časti, ktorá kryje celý obsah tašky je ďalšie veľké vrecko, ktoré je dobre schované. Predná krycia časť je zabezpečená dvomi suchými zipsmi + plastový klip ako poistka. Taška CAMLINK je vyrobená z kvalitného zmesového nylonu 1260D. K taške je aj nastaviteľný popruh na rameno s mäkkou časťou pre väčšie pohodlie.

20160220_153839

A napokon, keď nebudete potrebovať celý priestor tašky, ale len zobrať notebook jednoducho ju zúžite na polovicu pomocou silného plastového zipsu.

Zapožičal : Nedis Slovakia
Cena tašky : 59,20€

Verdikt touchIT

Tašku používame už niekoľko dní a aj napriek nafúknutosti, ktorou taška pôsobí si ju chválime. Nafúknutosť si všimli aj mnohý okolo idúci, o ktorých sa taška náhodou obšuchla J.  Testovali sme ju aj na dlhšie nosenie, čo znamená cca 8hodín zavesená taška na ramene a nebolo to nič nepríjemné hlavne vďaka dostatočne širokému popruhu a mäkkej výplne na ňom.

 

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE