Originálne americké multitooly so zárukou 25 rokov sú doslova dielňou do vrecka. Prinášajú kvalitné náradie zo špičkových materiálov. Či už pôjdete do kempu, na rodinný výlet či náročnú expedíciu.

LEATHERMAN SIGNAL

Outdoorový špecialista s kresadlom, signálnou píšťalkou a ďalšími 17 nástrojmi. K dispozícii sú rôzne farebné varianty.

Súčasťou multitoolu je aj kresadlo

Dostať sa do situácie, kedy ide doslova o život, nie je nič zložité. Stačí zablúdiť v lese, alebo sa stratiť v prírode. V tej chvíli sa vám zíde akákoľvek pomoc. Leatherman SIGNAL ich prináša rovno devätnásť. Medzi nástroje outdoorového špeciálu SIGNAL patrí kresadlo, s ktorým si veľmi ľahko založíte oheň, signálna píšťalka na komunikáciu s okolím, karabína na zavesenie, ale aj nôž s kombinovanou čepeľou, kladivo, šidlo, súprava otváračov a skrutkovačov a, samozrejme, tradičné multifunkčné kliešte. V atraktívnom tele sa skrýva možná záchrana vášho života, s ktorou by vás už nemalo nič prekvapiť.

Multitool Letherman Signal

Odporúčaná cena: 169 €

LEATHERMAN FREE T4

12 praktických nástrojov do každého vrecka alebo batohu. Na tomto multitoole sú unikátne magnetické poistky a k dispozícii sú rôzne farebné varianty. Je to veľká vec v malom balení.

Aj tak by sa dal nazvať revolučný multitool T4 z radu FREE, ktorý bol navrhnutý s ohľadom na každodenné rýchle a bezpečné riešenie všetkých problémov. Patrí medzi najuniverzálnejšie nástroje vôbec a okrem kompaktných rozmerov sa môže oprieť o slávnu portlandskú kvalitu, ktorá stojí za tými najlepšími multitoolmi sveta. Ergonomický dizajn umožňuje každý nástroj bezproblémovo otvoriť aj zatvoriť. Textúra rukoväte napomáha pohodlnejšiemu úchopu. Hmatová spätná väzba vám dá istotu, že nástroje sú bezpečne uzamknuté na svojom mieste. Všetky nástroje sa otvárajú rýchlym a pohodlným stlačením palca.

Leatherman FREE T4

Rýchly prístup ku všetkým nástrojom z vonkajšej strany multitoolu umožňuje otvárať nástroj jednou rukou. Zamykanie a odomykanie nástrojov je vďaka novo navrhnutým magnetickým zámkom úplne bezpečné.

Odporúčaná cena: 89,90 €

LEATHERMAN WINGMAN

Ide o jeden z najpredávanejších multitoolov od značky Leatherman, je to 14 základných nástrojov v elegantnom tele.

Leatherman Wingman

Leatherman Wingman je už podľa názvu kamarát, ktorý vám pomôže vždy, keď si neviete rady. V ľahkom a elegantnom tele z nerezovej ocele skrýva 14 praktických nástrojov. Nôž s kombinovanou čepeľou predstavuje funkčné nožnice na vonkajšej strane nástroja a otvoríte ich pohodlne palcom jednej ruky. Kombinovaný otvárač na fľaše a konzervy obsahuje aj odstraňovač káblovej izolácie. Samozrejmosťou sú multifunkčné kliešte (kombinačky i štiepačky) s pružinovým mechanizmom a tri skrutkovače (krížový, plochý a malý). Komplexnú sadu náradia uzatvára pilník na kov, drevo i nechty a univerzálne rezák na balíky či krabice. Wingman je jednoduchý, ale výkonný kamoš, na ktorého sa môžete kedykoľvek spoľahnúť.

Odporúčaná cena: 79,90 €

Tieto multitooly je možné zakúpiť na stránke oficiálneho distriubútora

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.