Tlačová konferencia sa uskutoční o týždeň, 25. februára 2018.

Pred týždňom sme informovali o tom, že Huawei na MWC predstaví „nové perspektívy„. Špekuluje sa o viacerých zariadeniach, vrátane nového modelu inteligentných hodiniek Huawei Watch. Najnovšie informácie však spomínajú až tri nové tablety so systémom Android a Bluetooth reproduktor.

25. februára by sme sa teda mali dočkať oficiálneho predstavenia tabletov Huawei MediaPad 5. Tie by mali byť dostupné v troch verziách – 8 a 10-palcový model doplní aj 10-palcová verzia Pro. Štandardné modely by mali ponúknuť procesor Kirin 960, rozlíšenie displeja 2560 × 1440 px a kombináciu 4 GB RAM a 32 GB úložisko. Cena 8-palcovej verzie má štartovať v Európe na hranici 380 eur.

Verzia Pro bude mať väčšie úložisko s kapacitou 64 GB. Takisto ponúkne LTE konektivitu. Cena tohto modelu má štartovať na úrovni 520 eur. Všetky tablety by mali obsahovať operačný systém Android 8.0, čítačku odtlačkov prstov pod displejom a USB-C port. Očakávame aj podporu rýchleho nabíjania.

V súvislosti s novinkami, ktoré Huawei predstaví v Barcelone, sa spomína aj malý Bluetooth reproduktor SoundStone. Ten by sa mal predávať za 40 eur. Sme zvedaví, či ponúkne aj zabudovaného Google Asistenta, čo je dnešným trendom.

Zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

Huawei predstaví na MWC v Barcelone „nové perspektívy“

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit